Grad Crikvenica prijatelj djece Grad Crikvenica 2016. godine okitio se titulom Grad prijatelj djece. Dugogodišnji rad usmjeren na djecu i mlade okrunjen je poveljom kojom je i formalno potvrđen status Grada Crikvenice kao Grada prijatelja djece. Crikvenica je odavno Grad koji mnogo pažnje i brige posvećuje djeci.  Brigu prema djeci grad prvenstveno pokazuje nizom aktivnosti, projekata i manifestacija, ali znatnim financijskih sredstvima koja izdvaja da bi djeci omogućio ljepše, bezbrižnije, sigurnije i događanjima bogatije djetinjstvo.

Dokumenti: Izvedbeni program 2018 • Izvedbeni program 2017 • Izvedbeni program 2016Izvješće - plan aktivnosti Grad prijatelj djece 2015Vodič kroz potpore i prava djece

Državno natjecanje iz Informatike
Objavljeno: 05.04.2019.
Državno natjecanje iz informatike za učenike osnovnih i srednjih škola održalo se u Primoštenu od 20. do 22. ožujka.

Od 6971 učenika koji su sudjelovali na školskoj razini natjecanja na državnu razinu pozvana su 172 učenika koji su se natjecali u kategorijama: Logo, Algoritmi, Digitalne kompetencije, Razvoj softvera i Osnove informatike. 

Na natjecanju su sudjelovala i naša dva učenika Karlo Brkić 7. razred i Lovro Matejčić  8. razred pod vodstvom mentorice Daliborke Todorović te ostvarili izvrsne rezultate.

Karlo Brkić osvojio je 2. mjesto u kategoriji Osnove informatike za 7. razred, a Lovro Matejčić 5. mjesto u kategoriji Osnove informatike za 8. razred. Koliko je napeto bilo iščekivanje službenih rezultata govori i činjenica da je Karlu zlatna medalja izmakla za samo 0.9 bodova.

 


Top