Savjet mladih Grada Crikvenice
Savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Crikvenice koje istom predlaže donošenje odluka, programa i sličnih pitanja vezanih za poboljšanje i unapređenje položaja mladih u zajednici.

Na temelju članka 10. Zakona o savjetima mladih (NN RH br. 41/14) i članka 5. Odluke o Savjetu mladih Grada Crikvenice („Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 20/14), Gradskog vijeća Grada Crikvenice na sjednici održanoj dana 17. svibnja 2018. godine donijelo je Rješenje o izboru članova Savjeta mladih Grada Crikvenice.

Za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Grada Crikvenice izabrani su kako slijedi:

 • ENA BARIČEVIĆ za članicu,,
  SILVIA MARIČIĆ, zamjenica članice,
 • STELLA CIGIĆ, za člana,
  LEO GAŠPAROVIĆ, zamjenik članice,
 • GRACIAN ČOP, za člana,
  KATARINA PAVLIĆ, zamjenica člana,
 • DIANA PEĆANIĆ, za članicu,
  IVA KOŠULJANDIĆ, zamjenica članice,
 • IVA MATEJČIĆ, za članicu,
  BRUNO POLONIJO, zamjenik članice,
 • RENATO TABAKO, za člana,
  AVELIN VLAŠIĆ, zamjenik člana,
 • TONI PELIĆ, za člana,
  ANA RADOČAJ , zamjenica člana,
 • VEDRAN TOMIĆ, za člana,
  VEDRANA ŠEGULJA, zamjenica člana.

18. lipnja 2018. godine s početkom u 14,00 sati, u gradskoj upravi Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, Crikvenica održana je konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Crikvenice.

Nakon što je Predsjednik Gradskog vijeća Josip Friš, otvorio sjednicu te nakon što su predloženi kandidati za predsjednika i zamjenika predsjednika Savjeta mladih, tajnim glasovanjem prisutnih članova Savjeta mladih proveden je postupak izbora predsjednika i zamjenika predsjednika Savjeta mladih Grada Crikvenice.

Sa 5 glasova ZA za predsjednika Savjeta mladih izabran je Gracian Čop, a sa 5 glasova ZA za zamjenika predsjednika Savjeta mladih izabran je Toni Pelić

Nakon provedenog postupka za izbor predsjednika i zamjenika predsjednika Savjeta mladih, Gracian Čop otvorio je 4. točku Dnevnog reda na kojem se kratko raspravljalo o prošlim i budućim planovima, akcijama i ostvarenjima u radu Savjeta mladih.

Predsjednik: Gracian Čop, zamjenik predsjednika Toni Pelić i članovi: Ena Baričević, Stella Cigić, Diana Pećanić, Iva Matejčić, Renato Tabako, Vedran Tomić

Članovi Savjeta Mladih Grada obavljat će svoju dužnost sljedeće tri godine.

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Top