Djeca i mladi

U želji da roditeljima djece s područja Grada Crikvenice približimo sve programe, pogodnosti i prava koja njihova djeca  ostvaruju već od  samog rođenja, pripremili smo kratak pregled  programa, aktivnosti, prava i mjera koje provodi Grad  Crikvenica te ustanove, institucije i udruge koje  djeluju na području Grada, a koje su usmjerene na rad s djecom. Grad Crikvenica oduvijek je svojim projektima, manifestacijama i radom bio grad – prijatelj djece.

Zdravstvo i socijalna skrb

Popis i kontaktne informacije udruga i ustanova u zdravtsvu i socijalnoj skrbi koji djeluju na području Grada Crikvenice. Rubrike: Udruge, Pomoć u kući, Zdravi grad, Turistička ambulanta: Obavijest o radu, Dom zdravlja: Obavijest o radu, Ostali dokumenti

Sport

Popis i kontaktne informacije udruga i ustanova koji se bave sportom i rekreacijom na području Grada Crikvenice.

Kultura

Popis i kontaktne informacije udruga i ustanova u kluturi na području Grada Crikvenice.

Prijevoz

U Crikvenici je moguće koristiti nekoliko vrsta prijevoza za različite namjene: City bus, City boat, Turistički vlak, Taxi prijevoz, Shuttle prijevoz do Zračne luke Rijeka.

Dimnjačarske usluge

MLD-USLUGE d.o.o.
vl. Zvonimir Poljičak
mob: 098 942 8867; 099 251 3626
e-mail: mldusluge@gmail.com

(d.o.o. za obavljanje dimnjačarskih poslova čišćenja i kontrole dimovodnih objekata i uređaja za loženje te ostale djelatnosti čišćenja zgrada i objekata - Koprivnica)
Top