Grad Crikvenica prijatelj djece Grad Crikvenica 2016. godine okitio se titulom Grad prijatelj djece. Dugogodišnji rad usmjeren na djecu i mlade okrunjen je poveljom kojom je i formalno potvrđen status Grada Crikvenice kao Grada prijatelja djece. Crikvenica je odavno Grad koji mnogo pažnje i brige posvećuje djeci.  Brigu prema djeci grad prvenstveno pokazuje nizom aktivnosti, projekata i manifestacija, ali znatnim financijskih sredstvima koja izdvaja da bi djeci omogućio ljepše, bezbrižnije, sigurnije i događanjima bogatije djetinjstvo.

Dokumenti: Izvedbeni program 2018 • Izvedbeni program 2017 • Izvedbeni program 2016Izvješće - plan aktivnosti Grad prijatelj djece 2015Vodič kroz potpore i prava djece

Dabar – međunarodno natjecanje iz logike i logičkog razmišljanja
Objavljeno: 27.12.2018.
Već tradicionalno u mjesecu studenom u našu školu dođe Dabar, ne nije riječ o svima poznatoj životinji, već o međunarodnom natjecanju iz logike i logičkog razmišljanja.

Ove godine je natjecanju pristupilo 22887 učenika na razini Republike Hrvatske. Natjecanje se provodi u pet kategorija, četiri kategorije natjecanja provode se u osnovnim školama, a jedna kategorija u srednjim školama. Naši učenici uživaju u rješavanju ove vrste zadataka i također, možemo reći, već tradicionalno postižu lijepe rezultate, i ove je godine naravno bilo tako..

Čestitamo svima dolje navedenim učenicima, ali i onima koji nisu na popisu, ali su se odvažili i sudjelovali u ovom zanimljivim i inovativnom natjecanju.

Učenici naše škole koji su u 10% najboljih u državi su:

Kategorija Kilo Dabar (5. i 6. razred):
Osvojeno mjesto na razini RH:
7. Salma Matilda
14. Šabanović Klea
15. Antak Nikol
16. Manestar Niko
20. Raguž Niko­
20. Cvijić Nika
23. Pavelka Luka
23. Manestar Andreas
25. Babić Denis
Mentorica: Adriana Mihalić Šebelja

Kategorija Mega Dabar (7. i 8. razred):
Osvojeno mjesto na razini RH:
4. Knez Lovro - Mentorica: Daliborka Todorović
6. Brkić Karlo - Mentorica: Adriana Mihalić Šebelja
7. Matejčić Lovro - Mentorica: Daliborka Todorović
10. Sučić Ante - Mentorica: Daliborka Todorović
12. Car Miro - Mentorica: Adriana Mihalić Šebelja
13. Lončarević Borna - Mentorica: Daliborka Todorović
13. Novak Dominik - Mentorica: Daliborka Todorović

Tekst: Adriana Mihalić Šebelja

 


Top