Deseta jubilarna popularna Dvilja  liga
Objavljeno: 04.08.2017.
U subotu 05.08. na dan Domovinske zahvalnosti, na crikveničkom Gradskom plivalištu u organizaciji Vaterpolo kluba "Crikvenica" održati će se jubilarna, deseta po redu, crikvenička Divlja liga-"Bukijev memorijal".

Podsjetimo, Divlja liga posvećena je Vukovarcu Draženu Medakoviću-Bukiju. Buki je svoj vaterpolski put dobrim dijelom prošao u vukovarskom "Borovu" za koje je nastupao prije rata, a po dolasku u naš grad angažirao se kao trener mlađih kategorija unutar CPK u kojem su u to vrijeme prve vaterpolske korake započinjali Marko Stojević, Krešimir Zubčić, Goran Ježić, Domagoj Maček, Marko Car, Marko Rogač, Mladen Gržičić, Zoran Brozičević, Davor Car, Marko Brnjac, Bojan Car, Danijel Car, Janko Dunđerović, Dejan Blažičević, Luka Lončarić, Sebastijan Car,  i ostali istaknuti crikvenički vaterpolisti od kojih su neki dosegnuli i reprezentativni status.

Cijeli program sljedeće subote započinje u 11h kada će svoju Divlju ligu odigrati najmlađi, i to na način da će članovi naše U-13 momčadi napraviti svoje ekipe od prijatelja iz drugih sportskih kolektiva iz našeg grada.

U 15 sati zakazano je okupljanje svih sudionika Divlje lige i nakon uvodnog dijela u 15,30 sati počinjemo sa odigravanjem prvih utakmica. Propozicije Divlje lige koncipirane su na sljedeći način:

- svaka ekipa može imati neograničen broj članova
- u svakoj momčadi pravo nastupa imaju dvojica (2) aktivnih vaterpolista koji moraju biti stariji od 16 godina
- ostali članovi ekipe mogu biti potpuni amateri ili bivši vaterpolisti koji unazad pet (5) godina nemaju evidentiranu službenu utakmicu.
- prethodno navedene zabrane ne vrijede za vaterpolistice
Prijave za Divlju ligu zaprimaju se zaključno sa 03.08.2017. preko službene facebook stranice Vaterpolo kluba "Crikvenica" ili putem mail-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 


Top