3. Savate Open Crikvenica
Objavljeno: 29.05.2019.
U organizaciji Savate kluba „Reful“ u subotu 1. lipnja 2019. godine u crikveničkoj Gradskoj sportskoj dvorani održat će se 3. Savate Open Crikvenica.

Već treću godinu za redom ovaj zanimljivi sportski događaj okuplja najbolje hrvatske sportaše francuskoga boksa te goste iz nekoliko susjednih zemalja. Prema najavama ovogodišnji Savate Open Crikvenica trebao bi okupiti najveći broj boraca do sada, čak 170 natjecatelja raspoređenih u svim kategorijama u muškoj i ženskoj konkurenciji.

U Crikvenicu dolaze najbolji hrvatski savate borci, vlasnici najsjajnijih odličja te natjecatelji iz Mađarske i Italije. Natjecanje će početi u 11.00 sati, a zbog velikog broja natjecatelja borbe će se istovremeno odvijati na dva borilišta što će biti prava poslastica za gledatelje. Ove godine i klub domaćin, Savate klub „Reful“ nastupa u muškoj konkurenciji sa šest boraca u kategorijama mlađi kadeti i kadeti, a oni očekuju podršku domaće publike.

3. Savate Open Crikvenica organizira se pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice i TZ Grada Crikvenice te uz pomoć sponzora Eko Murvice d.o.o. te pekarnice „Aroma“ iz Crikvenice.

 

Top