12. po redu tradicionalna crikvenička "Divlja liga-Bukijev memorijal
Objavljeno: 02.08.2019.
Obavještavam kako je 05.08., na Dan domovinske zahvalnosti, 12. po redu tradicionalna crikvenička "Divlja liga-Bukijev memorijal".

U 15,00 krenut će turnir za mlade do 15 godina starosti.

Oko 17,00 krenut će glavni turnir u kojem pravo nastupa imaju samo igrači sa prebivalištem na području Grada Crikvenice, dok aktivni igrači više nemaju pravo nastupa. Do sada imamo 6 prijavljenih ekipa, a tri od njih su već izabrale naša tri mlada igrača starija od 15 godina koji će nastupiti za njih. Na ovaj načim želimo našim sugrađanima još više približiti i popularizirati ovaj sport, a ujedno također želimo potaknuti da turnir bude natjecateljski zanimljiv i izjednačen. Cilj nam je "Divlju ligu" do kraja profilirati kao svojevrsnu "vaterpolsku bitku za Crikvenicu", pa neka pobijedi najbolja crikvenička momčad.

Za svaku ekipu je organizator Vaterpolo klub "Crikvenica" pripremio prigodni poklon-vaterpolsku loptu, kao i hranu i piće.

Prijave momčadi za Divlju ligu traju do ponoći 04.08., a mogu se izvršiti na broj 095/9077574 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Top