Vaterpolo Crikvenica - 2. memorijal Darko Brnjac
Objavljeno: 21.07.2017.

Vaterpolisti Crikvenica cijene i poštuju sve što je Darko Brnjac-Spajk učinio sa crikvenički i hrvatski vaterpolo. Prerani odlazak velikog organizatora, motivatora i pokretača sporta, posebno vaterpola u našoj regiji i šire, obilježili su vaterpolisti Crikvenice održavanjem 2. memorijalnog turnira za uzrast 2004. godište i mlađe.
Igrale su nade vaterpola Rijeke, Opatije, Njivica i Crikvenice za srce i dušu, a pred punim tribinama. Priredba za pamćenje...

Četiri zanimljive utakmice sa dramatičnim kretanjem rezultata, posebno u  trenucima kada su peterci odlučivali ulazak Crikvenice u veliko finale oduševile su gledaoce.

Sve utakmice na turniru autoritativno je odsudio Mario Glavurtić, dok je priznanja podijelio mladi Brnjac, Marko – odlični vaterpolista seniorske momčadi.

Momčad trenera Zorana Brozičevića (i jedna djevojčica Laura Štrbac) skočila je u bazen u sastavu: Stojčić Mureta, Taborščak, Galić, Knez 1, Sučić 1, Pavlić 1, Novkovski 1, Lončarić, Kordiš 3, Škaljanin 1, Klarić, Babić, Šutija, Štabac, Radman. TRENER: Zoran Brozičević.

I na kraju rezultati, koji na ovom turniru i nisu bili najvažniji. Pobijedilo je druženje, cilj i plemenita svrha turnira – POLUFINALE: Opatija – Primorje 7:1, Crikvenica – Palada 3:3 (4-5 nakon petaraca).

UTAKMICA ZA 3. MJESTO: Crikvenica – Primorje 4:2
FINALE: PALADA – OPATIJA 4:2
Redoslijed: 1. Palada (Njivice), 2. Opatija, 3. Crikvenica, 4. Primorje.

Vratnice gola na Gradskom plivalištu koje su pogađali besprijekorno precizno mladići Crikvenice u utakmici sa Paladom još bi se tresle, da golovi nakon turnira nisu izvučeni iz mora.

S. Lončarić
   


Top