Team 666 postali županijski prvaci B lige u pikadu
Objavljeno: 09.03.2017.
Nakon što je u nedjelju 5.ožujka odigrana Završnica druge županijske lige u pikadu, dobili smo prvake - ekipa Team 666 iz Crikvenice novi su pobjednici B lige Pikado saveza Primorsko-goranske županije.

Šestice su osim prvog mjesta u županiji ovim uspjehom izborile i ekipno državno prvenstvo te plasman u elitnu prvu kategoriju natjecanja.

Da se strpljenje, trening, trud i rad isplate u nedjelju je dokazala crikvenička ekipa Team 666, koja ja furiozno protutnjala završnicom druge županijske lige u pikadu. I to na domaćem terenu, pred domaćom publikom, koja ih neumorno prati na svakom natjecanju - ljepši scenarij vjerojatno nisu mogli zamisliti.

Na Završnici su snage odmjerile tri najbolje plasirane ekipe iz skupine Lošinj te pet ekipa iz skupine Rijeka. Redom su padali favoriti i oni malo manji favoriti, bez prevelikih poteškoća, a svaki je rezultat potvrđivao činjenicu da je Crikvenica stasala u itekako jaku ekipu od koje možemo očekivati još puno dobrih rezultata na velikim natjecanjima.
U finalu je Team 666 bio bolji od ekipe Giardina, dok je treće mjesto na završnici osvojila ekipa Gim.

Nakon lige, pred ekipom je županijsko Kup natjecanje te Ekipno državno prvenstvo koje će se ove godine održati u Matuljima, a na kojem će team 666 biti jedan od većih favorita.

Čestitke na ovom velikom uspjehu te s nestrpljenjem očekujemo nove odlične rezultate iz Crikvenice!

 


Top