ZIMSKE AKTIVNOSTI VATERPOLISTA
Objavljeno: 11.10.2016.

Odmor je iza vaterpolista CVK Crikvenice. Od utorka 4. listopada prekinuta je trotjedna ljetna puza i nastavljeni su treninzi i to u bazenu lječilišta Thalassotherapie.

Školu vaterepola trenutačno polazi dvadsetak djece, koji će sve do idućeg ljeta sastajati dva puta tjedno (utorkom i četvrtkom od 19,30 – 21,00). Subota je predvišena za odlazak na utakmice za uzraste U-11 i U-13 ligu u okviru Vaterpolo saveza PGŽ. Pokušati ćemo dodatni osigurati i odlazak djece na jedan termin na bazene Kantrida, kako bi u ovim uvjetima ipak prilagodili na rad u velikom bazenu, koji nažalost Crikvenica još nema.

Sa djecom uzrasta U-11 i U-13 radi trener Luka Lončarić, koji će djecu voditi i u zimskom prvenstvu Vaterpolo saveza PGŽ. Zanimljivo da su u klubu evidentitrali upravo tijem zimskih mjeseci veće okupljanje djece koja se želi baviti vaterpolom.

U klubu se radi i na edukaciji i osposobljavanju članova za trenerski posao. Trenutno Zoran Brozičević i Marko Car provode kraju trenerski sutdij kako bi se osposobili za trenera vaterpola i svjetliju budućnost vaterpola u Crikvenici.

Problem nedostatka bazena ostaje i dalje gorući problem. Dugogodišnja tradicija plivanja i vaterpola u ovome gradu zaslužuje svakako početak inicijalne, ali ozbiljne i široke rasprave o budućnosti sportova na vodi u Crikvenici. Grad Crikvenica sigurno ima snage i volje da u interesu daljnjeg razvoja turizma, proširenja ugostiteljske ponude i novog iskoraka zdrastvenog turizma u svoje prioritete uvrsti i ovaj zdrav, koristan projekt za budućnost naših građana.

 

 

S. Lončarić


Top