Izvještaj o radu: Vaterpolo
Objavljeno: 13.11.2018.
Obavještavamo Vas kako je u subotu koja je za nama okončan jesenski ciklus U-11 prvenstva Vaterpolo saveza Primorsko-Goranske županije.
U susretu posljednjeg 6. kola naši momci su pod vodstvom trenera Luke Lončarića odmjerili snage sa ekipom Primorja EB I. Mladi igrači obaju momčadi pružili su lijepu partiju ujedno omogućivši prisutnoj publici da uživaju u uzbudljivoj vaterpolskoj predstavi. Inače, ovo natjecanje ima edukativni karakter, te omogućava najmlađima, kroz nadigravanje s vršnjacima iz klubova regije, stjecanje iskustva i lakše usvajanje pravila vaterpolo sporta.

Istodobno sa odigravanjem utakmica održana je u konferencijskoj sali Bazena Kantrida izborna skupština Vaterpolo saveza Primorsko-Goranske županije. Novi stari predsjednik Saveza je gospodin Damir Glavan, koji će navedenu dužnost obnašati i sljedeće dvije godine. Naši članovi Goran Ježić i Zoran Brozičević nastavljaju obnašati dužnost kao članovi skupštine Saveza, dok će sljedeće dvije godine Zoran Brozičević imati dodatnu dužnost kao predsjednik Nadzornog odbora Saveza. Na izbornoj skupštini su usvojena sva izvješća o radu, te je zaključeno kako će Savez, kroz svoje inicijative i organizaciju natjecanja, i dalje nastojati djelovati kao konstruktivan čimbenik razvoja mladih igrača iz ove regije.

Zoran Brozičević
predsjednik
Top