Počelo U-11 prvenstvo Vaterpolo saveza Primorsko-goranske županije
Objavljeno: 22.10.2018.
U (subotu, 20.10.) na bazenima Kantrida u Rijeci počelo U-11 prvenstvo Vaterpolo saveza Primorsko-goranske županije.

Natjecanje je namijenjeno igračima/icama rođenima 2008. g. i mlađima, uz nastup najviše tri igrača/ice rođenih 2007.g.

Nastup su uz Vaterpolo klub "Crikvenicu" prijavile sljedeće ekipe: Primorje EB I, Primorje EB II, Opatija, Palada (Njivice), Lošinj i Delfin (Rovinj).

U današnjem susretu prvog kola VK Crikvenica odmjerio je snage sa ekipom Primorja EB II.

Publika je mogla uživati u susretu koji je obilovao lijepim potezima mladih igrača obaju momčadi. S obzirom na prikazano uistinu nema straha za crikveničku vaterpolsku budućnost.

Tome u prilog govori i činjenica aktivne škole vaterpola u VK Crikvenica. S obzirom na interes, ali i talent koji su oduvijek iskazivala djeca iz našeg kraja za vaterpolo, nema straha za budućnost vaterpola u Crikvenici.

Za svaku pohvalu je ovaj format natjecanja za najmlađe igrače koji se organizira pod okriljem Vaterpolo saveza Primorsko-goranske županije.

Natjecanje ima prvenstveno edukativni karakter, te omogućava najmlađima, kroz nadigravanje s vršnjacima iz klubova regije, stjecanje iskustva i lakše usvajanje pravila vaterpolo sporta.

Fotografija:
Stoje slijeva: Luka Lončarić (trener), Andrija Miklić, Lucas Pavlić, Žan-Roko Domijan, Fran Ratković, Karlo Bosančić, Zoran Brozičević (trener)
Čuče slijeva: Duje Car, Patrik Turak, Davor Gašparović, Marino Babić
Na slici nedostaje: Roko Brozović

 

Top