Sjajna Murvica u velikom derbiju prvenstva
Objavljeno: 27.11.2017.
Liječnici, fizioterapeuti, bakini lijekovi bili su uoči velikog derbija najzaposleniji u Murvici.
Trebalo je osposobiti Anu Debelić i Marijetu Lekaj za utakmicu koja je izazvala veliki interes- najveći od svih sportskih priredbi ove godine u gradu.

Nekadašnji suigrači, Mladen Prskalo i Diego Datos ušli su u utakmicu sa očekivanim postavama. Na krilima odlične obrane i posebno vratarke Sare Mandekić (8+1) do odmora, prednost je počela rapidno rasti. Osobito nakon domaćeg vodstva kada je nenadmašna Ivona Skorić na 6-0 obranu počela zasipati gol labudica.

Skorićka igra u životnoj formi, podesila je ruku i efikasnost na dvoznamenskasti broj golova. Petra Filipović koja je igrala pod visokom temparutorm odigrala je prema riječima sretnog trenera najbolju obrambenu partituru u ovogodišnjem prvenstvu.

Pogled na semafor na odmoru djelovao je nestvarno. U nastavku gošće mijenjaju obranu u 4-2 i 5-1, što je poslastica za neuhvatljivu Marijetu Lekaj. Krenule su i brze kontre (Tus, Butković) koje su rezultirale visokom pobjedom i velikim slavljem u dvorani. Murvica će nakon prvog dijela prva okrenuti, ali meč lopta prvenstva igrati će se u dvadesetom kolu u Labinu.

MURVICA – RUDAR 34-26 (16-9)
Crikvenica. Gradska sportska dvorana. Gledatelja: 240

Murvica: Antić, Kršul, Butković 4, Skorić 11, Grozdek, Filipović 2, Lekaj 9, Ljubanović, Mandekić, Tus 5, Debelić 2, Pešut, Poslek, Car, Matijašić 1, Krešić. Trener: Mladen Prskalo.
Rudar: Kamenar, Zenković, Peršić 2, Knežević, Kogej, Na. Zahtila 5, V. Belušić 1, Vrkić, D. Belušić 5, Miličić, Jelčić, Lepinjica 4, Ni. Zahtila, Rodić 6, Kudić, Raspudić 3. Trener: Diego Datos.

S Lončarić
Top