Rukometni turnir ŽRK Murvice
Objavljeno: 20.11.2017.
Rukometašice Murvice u punom su trenažnom procesu.

Jedan dio igračica još i radi, neke djevojke su se vratile sa maturalnih putovanja (uz to i bolesne), a zabrinjavajuće vijesti dolaze i za stručni stožer, jer su najavljeni i neki prestanci igranja.

Konkretno Iris Smoljan je već ranije najavila mogućnost da od jeseni prestaje sa igranjem, jer teško može usklađivati sportske i sve složenije fakultetske obaveze. Dosta iznenađujuće je odjeknula i vijest uoči finiša priprema, da i Ivana Jurčić zbog dvokratnih radnih obaveza (rad u dvije smjene) više ne može kvalitetno pratiti obaveze igranja i treniranja. Po svemu sudeći i Marijeta Lekaj će dio jesenskog dijela prvenstva izbivati neka kola.

Amaterski ženski sport u kojemu se igra sa ljubavlju, baziranim na dobrim odnosima unutar uprave i igračica, isto ima određeni rok trajanja. Radne i fakultetske obaveze, ljubav koja vremenom preraste u želju za formiranjem obitelji, skraćuje rok trajanja na što u svakom klubu trebaju spremno i promptno djelovati. Murvica se iz godine u godinu okreće uvijek novim i mlađim igračicama, što će i ove godine biti značajka klupske orijentacije. Naravno, to ne isključuje visoke ambicije Murvice.

Ove subote (9. rujna) ŽRK Murvica organizira u Gradskoj sportskoj dvorani prigodni pripremni turnir, koji će početi već u 15,3o sati utakmicom kadetkinja Murvice i ŽRK Liburnije Opatija. Utakmica će se igrati 2x15 minuta.

Nakon toga igrati će se klasični triangl uz sudjelovanje Senie, Liburnija Opatije i organizatora turnira ŽRK Murvice.

Vrijedi zaviriti u dvoranu, posebno za ljubitelje nogometa, koji će na Gradskom stadionu moći pratiti utakmicu 3. kola IV nogometne lige NS Rijeka. Kombinirano praćenje utakmice...

S. Lončarić

 

Top