Poraz starijih, remi mlađih pionira Crikvenice
Objavljeno: 30.10.2017.
U svojem redovnom nedjeljnom terminu, nogometaši Crikvenice ogledali su se sa vršnjacima sa Raba.

Raduje veliki broj djece, posebno kod mlađih pionira, što baš i nije bila odlika ranijih godina. Zabrinjavajući je odaziv roditelja utakmicama, koji bi trebali biti pomoćni nositelji aktivnosti klubskih djelatosti. Barem u populaciji u kojoj se natječu njihova djeca...

Zato i ne čudi posjeta utakmicama seniorskog pogona. Nogometaši Crikvenice igraju dojmljivu jesen, bogatu bodovima, rezultatima i dobrim igrama, a tribine zjape prazne. Troznamenkasta brojka gledalaca nije postignuta niti protiv Cresa !!

Utakmice mladih uzrasta pratio je i izvjestitelj sportskih događanja u gradu i sa punom odgovornošću može taksativno popisati sve gledatelje koji su nazočili nedjeljnoj matineji.

Samo dva sata kasnije u Domu sportova u Zagrebu, na rukometnoj utakmici, koja je bila i derbi kola, igračice Murvice imale su na tribinama veću podršku od domaćih igračica !! Brojčanu i onu izraženu u decibelima glasnoće...

A utakmica se je igrala u Zagrebu.

CRIKVENICA – RAB 0:0 – MLAĐI PIONIRI

CRIKVENICA: Dimec, Jan i Roko Ferenčić, Fugošić, Đurić, Nekić, Stipeč, Putrić, Pavlović, Planinčić, Vančina, Šnajdar, Bošnjak, Ferić, Tomašić Petričević, Maljković, Manestar.
TRENER: Nikola Grgec.

Domaći mlaši nogometni pioniri imali su više od igre, stvarali i izgledne prilike, ali lopta nije htjela u gol.

CRIKVENICA – RAB 1:3 STARIJI PIONRI

CRIKVENICA: Marijančević, Miočić, Švast, M. Javorić (od 36. Bošnjak), Krizman, Šušnja, Kunej, Knez, Deželin, Krmpotić, Rago (od 36. B. Javorić).
TRENER: Dubravko Jeličić.

Crikvenice je povela vrlo rano golom Matea Javorića, ali su gosti do odmora uspjeli izjednačiti, a na kraju doći i do pobjede.

Obje utakmice sudio je Stjepan Jurić iz Opatije.

S. Lončarić

 

Top