Murvica se u ZG predstavila - pobjedom
Objavljeno: 30.10.2017.

Gošće su zbog spriječenosti Marijete Lekaj morale mijenjati raspored u vanjskoj liniji. Antonija Butković je zaigrala na lijevom vanjskom, a Ljubanović je krenula na krilu.

Pobjeda je ostvarena doslovno na „mišiće“, u izdanju u kojemu igračice trenera Prskala ne igraju u Crikvenici, sa malom rotacijom igračica. Bodovi su bili i više nego važni. Upravo prošlogodišnji poraz u Zagrebu, stajao je Murvici na putu ulaska u 1. ligu.

Murvica se je predstavila u Zagrebu u odličnom izdanju, a osim brojčane rezultatske prednosti, gošće su imale i bučniju pomoć sa tribina od uprave, roditelja, igračica...

Krenula je Petra Filipović, a nastavila odlična Ivona Skorić sa četiri uzastopna pogotka.

Na vratima ekipe iz Crikvenice odlično je branila Sara Mandekić koja je sakupila 14 obrana, a zaustavila je i sedmerac Perenčevićke.

Posebno je dojmljivo odigrala gostujuća ekipa u razdoblju od 12. do 20. minute, kada je mreža Mandekićke ostala netaknuta, a na semaforu je bilo velikih 10:17.

I u nastavku gošće su odgovornom igrom eliminirale bilo kakvu mogućnost iznenađenja, te su nakon petog kola i dalje na vrhu ljestvice.

2.HRL-ZAPAD – 5. KOLO

LOKOMOTIVA II 20 (8)
MURVICA    24 (13)

ZAGREB Dom sportova II. Gledalaca: 60. Suci: Golub (Čakovec) – Mališa (Varaždin).

LOKOMOTIVA II: Ferić, Dalić, Živko 2, Mostadić, Čivljak 5. Češković, Prkačin 5, Perenčević 4 (3), Vajdić,  Mihalić 4, Banić, Škalić, Husnjak.

MURVICA: Antić, Butkovič 5, Papić, Skorić 9 (3), Grozdek, Filipović 6, Ljubanović, Mandekić (14+1), Tus 2, Debelić 2, Pešut, Lončarić, Poslek, Car, Matijašić, Krrešić.

Isključenja: Lokomotiva II 4 minute, Murvica 2 minute (Skorić).

Sedmerci: Lokomotiva II 4 (3), Murvica 3 (3).

S. Lonćarić

Top