Start Hrvatske juniorske boćarske lige
Objavljeno: 26.10.2017.
Mlade boćarice i boćari, rođeni 1. siječnja 1999. i mlađi od nedjelje (29. 10.) kreću sa Hrvatskom juniorskom boćarskom ligom.

Klubovi su zbog racionalizacije troškova podijeljeni u 2 skupine - sjever i jug. U skupini sjever prijavljeno je 11 sastava, a na jugu 8.

Sudionici grupe sjever su Čavle škola boćanja I. i II., Vargon I. i II., Istra Poreč, BS Buzet, Labin, Pazin, Lovran, SV. Jakov Jadranovo i Gornji kraj. Sjajna prilika za afirmaciju mladih boćara, koji upravo iz našeg kraja postižu sjajne uspjehe na domaćoj i međunarodnoj boćarskoj sceni u svojim uzrastima.

Prvi dio natjecanja igra se dvokružno, da bi kasnije prve četiri najbolje plasirane momčadi razigravale do naslova prvog prvaka Hrvatske juniorske boćarske lige.

U prvom kolu obje naše prijavljene momčadi domaćini su u Boćarskom domu na Podvežici, gdje će u 1. kolu Sv. Jakov Jadranovo igrati sa BS Buzetom, a Labin sa Gornjim krajem.

Drugo kolo na rasporedu je 12.11. u kojemu će na istoj domaćinskoj destinaciji na Podvežici, Gornji kraj igrati sa Vargonom , a Vargon II sa Sv. Jakovom.

S. Lončarić

 

Top