Odbojkašice zaključile sjajan opus
Objavljeno: 26.10.2017.
Vrhunski nastup odbojkašica ŽOK Crikvenice sa učinkom 5/5 pridonio je velikom uspjehu našeg sporta protekli vikend, koji će po mnogo čemu ostati dugo upamćen u sportskoj povijesti našega grada.

Nogomet (izuzev pionira i mlađih pionira !), svi rukometi, košarke, odbojke, kuglanje...

Crikvenički sportaši i sportašice, visoko uzdignutih ruku napuštali su sportske arene u Ogulinu, Rovinju, Rijeci, Munama, Kostreni, Puli...

Uz još jedan vrjedniji rezultat. Čak 283 sportaša, uključujući i sudionike Memorijalnog boćarskog turnira Stjepana Staneca u Dramlju, bavilo se je protekli vikend natjecateljskim sportom.

Odbojkašice rade veliki posao. Nastupale su djevojčice i najmlađe kadetkinje, tijekom tjedna i kadetkinje.

U konkurenciji djevojčica – skupina D (1. turnir) stigle su dvije pobjede

CRIKVENICA – TURNIĆ 3:0 (15:6, 15:12, 15:9)
KOZALA – CRIKVENICA 1:2 (7:15, 4:15, 15:9)

CRIKVENICA: Peko-Lončar, Radanović, Škraljsky, Laura i Linda Mađerić, Planinčić, Butorac, Pecolaj, Reljić, Brkić. TRENER: Alen Pavičić.

U konkurenciji mlađih kadetkinja, krug se je igrao u našoj dvorani, a okončan je ponovno maksimalnim učinkom naših igračica.

CRIKVENICA – RAB 2:0 (25:8, 25:8)

Utakmica je službeno okončana za zelenim stolom (istim rezultatom !), jer jedna gostujuća igračica nije imala urednu natjecateljsku knjižicu.

CRIKVENICA - TURNIĆ 2:0 (25:17, 25:12)

CRIKVENICA: Šimić, Radanović, Luksetić, Škraljsky, Zoričić, Butković, Laura i Linda Mađerić, Car, Bondžić, Reljac. TRENER: Alen Pavičić

Slijedeći vikend (subota, 28.10) u 11,00 sati u dvorani OŠ Eugena Kumičića istrčavaju najmlađe kadetkinje koje u okviru grupe B (1. turnir) igraju u 11,00 sa Grobničanom, a u 12,00 sa Turnićem.

I vijest da je izbornik županijske selekcije Alen Pavičić, pozvao mladu tehničarku ŽOK Crikvenice Doreteu Šimić selekciju OS PGŽ.

S. Lončarić

 

Top