Dojmljiv start košarkaša sa vlastitim kombijem
Objavljeno: 24.10.2017.
Sa podosta novina krenula je ovogodišnja A-2 liga košarkaša.

Članovi lige više nisu Pula, Šanac (Karlovac) i Istrauni (Pula), dok su novi članovi Istrauni II (van konkurencije) i Krk.

Liga sada broji 10 klubova, troškova će biti sigurno manje, a posebno za košarkaše Crikvenice. Naime u nizu lijepih sportskih priča iz Crikvenice dolazi i najnovija po kojoj su naši košarkaši kupili vlastiti kombi.

Dobar prijatelj kluba i prijatelj predsjednika Matea Antića posudio je sredstva (čovjek je rekao da ga možemo zvati „dobar čovjek“). U priči su i još neki sponzori te će se kroz obročne rate isplaćivati ova vrijedna investicija.

Kombi (9 mjesta) u izuzetno je dobrom stanju, a koristiti će ga i sve mlade selekcije kluba i košarkašice ARX-a.

Posljednje akcije u JD Valu, ŽRK Murvici i KK Crikvenici ukazuju zorno da se trudom i voljom klupskih djelatnika može postići jako mnogo ! Sve pohvale....

U Sportskom centru Stoja u Puli do odmora je sve bilo i više nego jasno. Momčad Zorana Dragojevića-Kize predstavila se je u novom, redizajniranom i poletnom izdanju već do odmora (+17), a ta razlika ostala je do kraja...

STOJA 66 - CRIKVENICA 83
(17:22, 13:25, 15:19, 21:17)

CRIKVENICA: Pejić, Lušičić 4, Mandžuka 5, Car, Benić 8, Maričić, M. Samanić 10, Mandić, Kozlevčar 37, Protega 14, B. Šamanić 5.
Romantičari su predveli dobru igru uz nekoliko povratnika od kojih je Krešimir Kozlevčar ostavio najbolji dojam.

Ostali rezultati:
KASTAV – KRALJEVICA 89:49
KRK – ROVINJ 70:56
JADRANKA – PAZIN 72:79

Van konkurencije:
ISTRAUNI II – PAZIN 97:80

U subotu košarkaši Crikvenice dočekuju goste iz Krka (17,30).

S. Lončarić

 

Top