Petarda Crikvenice protiv Mladosti
Objavljeno: 18.10.2017.
U najvećoj ovogodišnjoj pobjedi Crikvenice nazočilo je malo gledaoca - niti 15 po postignutom pogotku.

Gosti su prvih pola sata djelovali povezanije, imali su i posjed lopte. Crikvenica je prvi puta zaprijetila tek u 28. Akcija Merle – Rubčić završila je minimalnim promašajem gola. Kreator svih napada Kiraca, Deni Rubčić odigrao je možda i najbolju utakmicu pod Kotorom.

Pet minuta kasnije njegova akcija sa Njegovanom najavljuje dominaciju domaćina. U 41., a i minutu kasnije na djelu su Njegovan i Rubčić. Najprije promašaj gola potom slijedi i vodstvo. Odličan udarac Rubčića brani Tomašić, a na odbijenu loptu spretno reagira Njegovan 1-0.

U nastavku gosti ostaju bez otpora. Raspoloženi Edi Petrović ulazi u realizatorsku seriju.

Za uvećanje vodstva zaslužan je i Butorac kao i kod trećeg, najljepšeg pogotka. U njemu su sudjelovali Butorac-Rubčić ubačajem s lijeve strane i realizator Petrović. U 65. minuti dobro proigravanje Kune i Merlea okončano je četvrtim pogotkom Crikvenice. Realizatorski raspoloženi domaćini konačni rezultat postižu iz akcije Rubčić-Butorac- Edi Petrović, 5-0.

CRIKVENICA 5 -MLADOST (F) 0
 
Crikvenica. Gradski stadion. Gledatelja: 75
Sudac: Petar Pejkunović (Kožljak)

Strijelci: 1:0 Njegovan (40), 2:0 Petrović (50), 3:0 Petrović (63), 4:0 Merle (66), 5:0 Petrović (73)
 
CRIKVENICA: Stipanov, Merle, Xheladini ( od 88. Lekaj), Vukelić, Prpić ( od 63. Mijolović), Nemetz, D. Rubčić, Matešković ( od 46. Kuna), Petrović ( od 84. A. Rubčić), Butorac, Njegovan ( od 88. Škoro). Trener: Teodor Ivić
MLADOST (F): Tomišić, Pavić, Vijatović (od 88. Marijanović), Bagarić, Kovač, Halilović, Hasanbašić ( od 80. Milotić), Mofardin ( od 83. Škalić), Žižak ( od 73. Markić), Bradarić, Livović. Trener: Kristijan Pekica

Igrač utakmice: Edi Petrović

 

Top