Briljantna Marijeta Lekaj ušutkala Veliku Goricu
Objavljeno: 02.10.2017.
Igračice Murvice na prvo ovogodišnje gostovanje krenule su sa visokom dozom opreza.

Ekipa iz Crikvenice u odnosu na prošlu sezonu u Velikoj Gorici je istrčala bez Smoljan, Juričić (prestanak igranja), Tus (opravdani izostanak).

Skoro sve igračice tijekom ljeta radile su sezonske poslove i nisu bile najredovitije na treninzima. Sa druge strane domaća ekipa se je osjetno pojačala sa igračicama iz Zagreba (Kos i Nuić).

Briljantna izvedba Marijete Lekaj posebno u drugom dijelu nije dozvolila nikakvo iznenađenje. Primakle su se domaće igračice (20-21), ali je nakon minute odmora ekipa trenera Prskala zasula domaći gol.

Trener Prskalo nakon utakmice bio je neobičajeno zadovoljan. Poslovično strog i kritičan sipao je pohvale na igru svoje ekipe: „Jako sam zadovoljan sa večerašnjom izvedbom naše ekipe. Odlična je bila cijela vanjska linija, a posebna prevaga bila je sjajna igra Marijete Lekaj. Igračice Udarnika jedna su sasvim nova i jača ekipa u odnosu na prošlu godinu. Imati će mnoge ekipe iz naše lige problema sa njima“. Zanimljivo je istaknuti da su u ovoj utakmici čak 21 pogodak postigle igračice koje stanuju u Novom Vinodolskom.

2. HRL zapad, žene 1.kolo

ŽRK Udarnik-ŽRK Murvica 25-30 (12-15)

Velika Gorica, Gradska sportska dvorana, Gledatelja: 100

Suci: Golub (Čakovec) i Mališa (Varaždin)

ŽRK Udarnik: Lukinić, Krsnik 3, Mijatović, Drača 4 (1), Nedić, Mihaljević, Bilić 3, Kramarić 1, Kos 5, Rašić, Horvat, Filipec, Nuić 6 (1), Antonić, Trešćec, Zrinušić 3.
ŽRK Murvica: Antić, Butković 4, Papić 1, Skorić 6 (2), Grozdek, Filipović 4, Lekaj 12 (3), Ljubanović, andekić, Debelić 3, Pešut, Poslek, Tomić, Talan, Matijašić.

Isključenja: Udarnik (10 minuta), Murvica (8 minuta).
Sedmerci: Udarnik 2(2), Murvica 7 (5).

S. Lončarić

 

Top