Boćari u punoj aktivnosti ali sa pogledom u nebo
Objavljeno: 22.09.2017.
Na pitanje koji sportaši najčešće pogledavaju u nebo i osluškuju Vakulu, Sijerkovića i Ivana Novaka u Crikvenici odgovor je uvijek . boćari.
Kiša je glavni neprijatelj ljubitelja boćanja, pa nije čudo da primjerice boćari BK Selce sada u samo 4 dana moraju odigrati tri utakmice (repa). Srećom ćetvrtak na večer ojačani sastav sa Matkina krenuo je pobjedom. Savladane su Grižane 9:5. Već danas Selčani gostuju na Kantridi, a  u nedjelju će ugostiti (10,00) goste sa Punta.

U ovoj konkurenciji boćari SV. Jelene su slobodni predstojeći vikend.

U elitnoj Drugoj HBL-sjever pomalo u mislima na  naše sjajne  boćare Marina i Lea u Casablanci, Sv. Jakov Jadranovo igra veliki derbi. Ogled sa Marčeljima poslastica je kola(opet ide evergreen - ako kiša...) Strateg Vjeko ne spava . Jučer (četvrtak) je odradio trening u Boćarskom domu na Podvežici, a susret će se svakako igrati u 15,00. Tu ili tamo ! Znači u Jadranovu ili u Rijeci.

Gornji Kraj Ladvić počeo je, ali nije završio svoj susret sa Srdočima. (nije moguće da je padalo !?). Stalo je pri rezultatu 9:5 za domaćina, a nastavak će se odigrati idući tjedan.

U nedjelju igrači trenera Ratka  Đeneša kreću na Čavle, u goste Frankopanu, koji je ambiciozno krenuo u prvenstvo. Pravi izazov !

U 3. Župamijskoj boćarskoj ligi, Sv. Jakov Jadranovo II trebao je  ugostiti Radinje, ali se ovaj ogled odgađa zbog svadbe nekoga od sudiona ovoga susreta.

Nažalost prognoza vremena i za ovaj vikend  nije obećavajuća, daleko je od sjajne što još više svaki vikend aktualizira pitanje boćarskog doma. Krova nad glavom za naše boćare.

S, Lončarić
Top