Užurbane aktivnosti uoči početka natjecanja
Objavljeno: 22.09.2017.
Užurbane su aktivnosti uoči početka natjecanja u rukometnim ligama.

Prvi na teren od klubova iz našeg grada izlaze rukometaši RK Selce u okviru natjecanja III HRL-zaoad. Već  u subotu na rasporedu je prvo od 13 kola u kojemu ćeRK Sekce ugostiti RK Poreč II.

Uakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani u subotu, 23. rujna sa početkom u 20,00 satil

Rukometašice Murvice kasno navečer u srijedu, odigrale su utakmicu u Opatiji sa Liburnija Opatijom i pobijedile rezultatom 40:24. Brojna je bila super  mlada ekipa trenera Prskala, a na teren  su istrčale 4 vratarke i čak 17 igračica ! Prvenstvo za Murvicu počinje iduće subote gostovanjem kod Udarnika u Velikoj Gorici.

Protekli tjedan prošao je u znaku konstituirajuće (osnivačke) Skupštini novog kluba koji se punim  nazivom sada zove RK Mornar Dramalj – Crikvenica, a mi ćemo koristiti tijekom natjecanja ime skraćeno ime Mornar-Crikvenica, koje će koristiti mediji i HRS: Odlukom Upravnog odbora HRS svi zaključci su legitimni, a natjecanje u Drugoj HRL-zapad kreće sedam dana kasnije – 7/8 listopada. Kako je fuzijom  naših klubova liga ostala na neparnom broju sudionika, u natjecanje je u uključena momčad Zameta  II. Novi (korigirani) ždrijeb naš klub će primiti tijekom idućeg tjedna.

S. Lončarić
Top