Rukomet - Egon Paljar preuzeo Selce
Objavljeno: 21.09.2017.
RK Selce ima novog trenera. Nakon što je obolio Anto Tomas,koji će izbivati duže vrijeme, a sa kojim su selčani bili itekako zadovoljni, izbor za novog prvog trenera je pao na Egona Paljara.

Paljar je višestruki državni reprezentativac,i član velikog broja naših ponajboljih klubova.

Mlade selekcije u klubu i dalje že voditi Ivica Antić, a vrata Selca i u ovoj godini ćuvati će legendarni Darko Jeličiž koji vodi i projekt Primorske škole rukometa. Vječiti mladić Boske (Mister 20, zbog prosjeka obana po utakmici !) kreće u nejerovatnu 36-tu natjecateljsku (aktivnu) sezonu.

Momčad je na okupu već mjesec dana i u novo prvenstvo kreće sa uglavnom istim sastavom. Igrači koji su prošle godine igrali za Selce, a došli su iz Senja, vratili su se u svoj matični klub, dok je Dino Bačić našao angažman u Njemačkoj, gdje već i igra.

Jedan od najstarijih rukometnih klubova u Hrvatskoj (siječanj 1957) kreće u natjecanje III HRL-zapad, ligu u kojoj će se natjeacati u konkurenciji sa čak 16 klubova, ukoliko u međuvremenu ne dođe do preslaganja klubova u sustavu natjecanja vezanih uz spajanje klubova Mornara i Crikvenice.

Vrijeme neumoljivo teče, još je samo 10 dana do početka prvenstva a previše nepoznanica lebdi u zraku.

Ovako ili onako ?!

S, Lončarić

 

Top