Crikvenica traži prve bodove sa Funtanom
Objavljeno: 06.09.2017.
Tek su odigrana dva kola, a klubovi su se neuobičajeno rano počeli rezultatski, igrama i bodovnim učinkom izrazito polarizirati.

Jaz je izrazit između klubova koji su ozbiljno prišli natjecanju i družina koje su još uvijek u turističko-ugositeljskom ozračju.

Derbi kola igra se između dvije ozbiljno posložene i vođene momčadi na stadionu Bebe Adelije Haramija na Mavrincima između Grobničana i Naprijeda. Uvijek rado viđen ogled sa brojnim izazovima koje nosi derbi. Poslastica kola, a možda i jesenskog dijela prvenstva.

U Puli će se ogledati dvije momčadi koje su tek osjetile priliku da zaigraju u višem rangu natjecanja, ali sa ambicioznim sastavima. Vihor već treće kolo igra u gostima, dok Uljanik traži priliku da posrtaj iz prvog kola prebriše drugom pobjedom.

U srcu Like igraju dva, ove godine dobro spremna županijska ligaša. Nehaj igra dobro, srčano i preko Vratnika odlazi po nove bodove. U pripremnoj utakmici ova dva kluba u Otočcu nije bilo pobjednika (0:0).

Dvije momčadi sa izrazito lošim ulaskom u prvenstvu sastati će se na Čikatu. Lošinj i Borac kreću u grčevitu borbu za spas od ispadanja, a tek je treće kolo...

Crikvenica nije krenula dobro u prvenstvo, a pred vratima su nogometaši Funtane, koji su više nego ugodno iznenadili ulaskom u prvenstvo sa dvije pobjede, na krilima izrazito domicilnog i super mladog sastava.

Utakmicu na Gradskom stadionu u Crikvenici sudi Flegar, sa pomoćnicima Klarićem i Mrkelom.

Orijent 1919 je pokazao protiv Grobničana da je odbacio mliječne zube, ali i Mladost će tražiti svoju novu priliku za iskorak.

Rovinj će nastojati iskoristiti rijetku priliku da i treću uzastopnu utakmicu odigra na Valbruni protiv Haliubjana, koji dolazi na novim trenerom i sa povećanim samopouzdanjem.

Cres je startao i više nego odlično, a na Dari dolazi Vinodol koji ponovno gostuje. Utakmica u rangu ogleda na Mavrincima, sa brojnim zanimljivim i dobrim akterima i nezvjesnim pobjednikom.

Parovi 3. kola (9. rujan 17,00): Lošinj - Borac, Crikvenica - Funtana, Otočac - Nehaj, Grobničan - Naprijed, Mladost (F) - Orijent 1919, Rovinj - Haubjan, Cres - Vinodol, Uljanik - Vihor.

S, Lončarić

 

Top