Posljednji vikend u kolovozu bogat sportom
Objavljeno: 25.08.2017.
Nogomet, rukomet, boćanje. Nestrpiljivi su naši sportaši.

Dok na suncu temperatura ne silazi ispod velikih +31 C, trenira se na sve strane. Kreću i utakmice...

Subota donosi zanimljive sportske oglede.

Kreće 4. Četvrta nogometna liga NS Rijeka utakmicom Crikvenice i Naprijeda sa Heljina. Nema boljeg početka od ogleda prvih susjeda. Utakmica je na rasporedu u 17,30 na Gradskom stadionu.

Iza naših nogometaša turbulentna je srijeda i utakmica pretkola kupa NSH u kojoj su se kirci junački držali protiv spremnije momčadi trećeligaša iz Bjelovara. Stiglo je i do produžetaka, koji su odlučili pobjednika u 101. minuti. Potrođeno je i poprilično snage.

Sada se igra za bodove, ulog je veći...

Rukometašice Murvice već su desetak dana u trenažnom procesu u kojemu se radi na fizičkoj pripremi. Mnoge igračice spriječene su ljetnim (sezonskim) poslovima, ali će se u subotu ogledati u dvije utakmice sa austrijskim prvoligašicama SC Atzgersodorfom. koje vodi naš trener Jerko Dika.

Susret je zamišljen pije svega kao druženje dvije ekipe u subotu kroz utakmicu mlađih uzrasta (10,30), te kasnije i seniorskih ekipa. Nakon utakmice igračice obje ekipe provesti će nastavak dana na zajedničkom kupanju i promociji Crikvenice na djelu. Turistička promidžba na duže staze.

Boćari će se okupiti, i to 18 ekipa na obilježavanju Male Gospe u Gornjem Kraju. Dvodnevna fešta kreće već u petak dolaskom gostiju, a nastavlja se cijelodnevnim programom uz boćališta. Turnir u kartanju (briškula i trešeta), spremanje kotlića, pjesma...

Uvijek zanimljivo i veselo u Ladviću uz tradicionalno gostoljubive domaćine.

S. Lončarić

 

Top