Nogomet - Vinodol ostavio bolji dojam
Objavljeno: 17.08.2017.
I ova pripremna utakmica, koja se je igrala samo 10 dana uoči početka prvenstva nije  otkrila ništa novoga. Nepotpuni sastavi reducirani zbog velikog broj radnih obaveza igrača, pružili su solidnu igru uz niz akcija, atraktivnih golova i golmanskih obrana.

Poveli su domaći već nakon pola sata sa 3:0. Pokazalo se je da je povratak Luke Peričića veliki dobitak za momčad sa Bahalina.

U nastavku su gosti, koji i dalje imaju više kadrovskih problema od Vinodola smanjili rezultata sa dva pogotka postignuta nakon ubačaja iz kuta i dobrog centaršuta.

Vinodol je posljednjih više od 20 minuta igrao  sa igračem manje, jer se je ozlijedio Luka Filipović, a domaća klupa  je već izvršila sve izmjene.

Već u petak Vinodol (18,00) gostuje na Brnasima protiv Halubjana, dok  će  Crikvenica posljednju probu uoči kup-utakmica sa Bjelovarom imati u subotu na Gradskom stadionu sa Lokomotivom.

VINODOL        3
CRIKVENICA    2

NOVI VINODOLSKI Igralište Bahalin. Gledalaca: 45. Sudac: Đani Tomičić (Kraljevica).

Strijelci: 1:0 - T. Petrinović (1), 2:0 - Peričić (15), 3:0 - Peričić (30), 3:1 - Nemetz (65) 3:2 - Prpić (75).

VINODOL: Godinić, Mataija, Preni, T. Petrinović, Uremović, Lenac, Tomić, Filipović, A. Petrinović, Dunković, Peričić (još su igrali: Simić, Košuljandić, Tonković).

CRIKVENICA: Stipanov, Merle, Matešković, Prpić, Smojver, Nemetz, Lekaj, Kuna, Begić, Butorac, L. Petrović (još su igrali: Murn, Mijolović, E. Petrović),

S. Lončarić
Top