Pobjeda nogometaša za povratak raspoloženja
Objavljeno: 14.08.2017.
Trener Teo Ivić usprkos vodstvu Halubjana bio je zadovoljan igrom svoje momčadi, koja je i na Brnasima istrčala bez niza startera (Vukelić, D. Rubčić, Mazzarolli, Gašparović, Radomir).

I Nenad Sušanj ima poprilično poteškoća u izvođenju na travnjak optimalne startne postave, iako je početak prvenstva sve bliži.

Nakon povoljnog rezultata u nastavku, dodatno se promijenilo raspoloženje na klupi gostiju.

Domaći nogometaši poveli su preko Štembergera, čiji je izuzetno snažni udarac, nakon što je dotaknuo nekoga od gostujućih igrača dobio vrlo čudnu putanju i skrenuo u mrežu nemoćnog Stipanova - 1:0.

Kirci su do preokreta došli nakon pogrešaka igrača uže obrane Halubjana. Spretni Rubčić iskoristio je neodlučnost domaćeg vratara i stopera Halubjana i upornošću stigao do izjednačenja – 1:1.

I kod pobjedničkog pogotka na sceni su bili isti akteri. Neodlučni domaći vratar i uporni Rubčić, koji se je sjurio prema domaćim vratima, a u sučeljavanju sa vratarom poslužio je mladog Prpića. Kada je već sve ukazivalo da je lopta ipak u posjedu domaćeg vratara Prpić je došao do poklon-lopte i spretno realizirao - 1:2.

Idući susret Crikvenica igra sa Vinodolom u srijedu (16.8.) na Gradskoms stadionu u Crikvenici, dok će Halubjan gostovati na Pušći kod OŠK Omišlja.

HALUBJAN 1 - CRIKVENICA 2
VIŠKOVO Igralište Brnasi. Gledalaca: 45. Sudac: Milković (Viškovo).

Strijelci: 1:0 - Štemberger (26), 1:1 - Rubčić (69), 1:2 - Prpić (76).

HALUBJAN: Dukić, Bedenik, Stanić, Štemberger, Sivić, Samardžija, Majetić, Kovčalija, Vukelić, Šanjug, Svilićić (još su igrali: Ramović, Simčić, Begić, Bakula, Stojković, Jerbić).
CRIKVENICA: Stipanov, Mijolović, J. Nemetz, Prpić, Smojver, N. Nemetz, Merle, Kuna, Rubčić, Butorac, Ban (još su igrali: Škoro, Petrović).

S. Lončarić

 

Top