Prijateljska utakmica Crikvenica - Nehaj
Objavljeno: 02.08.2017.
Nesnosna žega(39,4 C), otežane noge od rane faze bazičnih priprema nimalo nisu smetale akterima da odigraju vrlo gledljivu utakmicu.

Dosta nekompletni sastavi, Crikvenica u fazi slaganja momčadi (bez D. Rubčića, Vukelića, braće Nemetz, Mazzarollija, Gašparovića...) ali o prilika za novo pridošle igrače. Nepoznanice pod Kotorom...

Nehaj je širom otvorio vrata svojim nadarenim igračima (Starčevići, Krmpotić) koji če pravilnim doziranjem ulazaka u igru biti možda i najveća pojačanja uskoka.

Kirci su poveli do odmora golom Begića. Novi igrač Crikvenica prihvatio je loptu na visini kaznenog prostora na prsa i u trku pretrčao i vratara Baričevića i poeontirao za 0:1.

U nastavku su uskoci najprije izjednačili, nakon velike gužve pred golom Stipanova. Obrana golmana, potom odbijena lopta sa crte od strane obrane Crikvenice i treće sreća za Tomca - 1:1.

Vukelić euro-golom sa 20 metara donosi vodstvo domaćinu, a ubrzo i Krmpotić, junior Nehaja koji je na školovanju u Rijeci, a igrao je za Lokomotivu iz blizine postiže 3:1.

U posljednjoj minuti susreta Radomir iz kaznenog udarca postavlja konačni rezultat.

Slijedeći vikend ovje ove momčadi uz Halubjan i domaćina turnira Bunjevac-Gavran igraju na turniru u Krivom Putu, prema rasporedu Nehaj - Halubjan, Bunjevac-Gavran - Crikvenica.

Izgledno da se ova dva kluba još jednom ogledaju, na najvišoj nadmorskoj visini na kojoj se igra nogomet u Hrvatskoj. U pitoresknom Krivom Putu.

NEHAJ 3 - CRIKVENICA 2

SENJ Igralište Nehaja. Gledalaca: 45. Sudac: Papić (Senj).

Strijelci: 0:1 - Begić (15) 1:1 - Tomac (55)), 2:1 - Vukelić (62), 3:1 - Krmpotić (70), 3:2 - Radomir (90-11m).

NEHAJ: Baričević, Babić, Prpić, Čačić, Tomljanović, Hajdini, R. Starčević, Tomić,Tomac, D. Prizmić, Vukelić (još su igrali: Savić, Bilen, I. Starčević, Krmpotić, Lopac, Biondić, Svast, M. Prizmić).TRENER: Nehajev Svast.
CRIKVENICA: Stipanov, Andročević, Merle, Kapić, Smojver, Matešković, Begić. Kuna, Radomir, Butorac, Rubčić (još su igrali: Fazli, Gašparović, Prpić, Mijolović, Babić, Xheladini). TRENER: Teo Ivić.

S. Lončarić

 

 

Top