Prve dvije laste prijelaznog roka
Objavljeno: 12.07.2017.
Prijelazni rokovi uvijek podižu prašinu i izazivaju zanimanje ponekad ravno praćenju neke sportske priredbe.

Za nas u Crikvenici uglavnom je aktualan dragovoljni prijelazni rok za koji u svakom sportu postoje kalendarski termini. Ipak se tu radi o amaterskim klubovima. Unazad nešto više od deset godina bilo je i nešto „konkretnijih“ prelazaka, ali uglavnom vezanih za rukomet.

Dolasci i odlasci očekuju se u nogometu, jer će trebati i brisovnice nacionalnog saveza, u slučaju odlaska Bernarda Imamovića (BiH) ili Jurice Njegovana (Švicarska). Sasvim sigurno da će se obrazac pristupnica koristiti ove godine i u rukometu. NE samo u RK Crikvenici...

Dosta zanimljiva su dva prva, ovogodišnja transfera. Zbila su se u klubu i sportu u kojemu od odlaska Freliha sve stoji mirno...

Novi član 1 B HJL – jug, KK Crikvenica registrirala je dva nova kuglača. Riječ je o Jošku Jermanu i Zoranu Dragojeviću – Kizi. Dečki su pristupili iz susjednog Vinodola, koji je zamrznuo aktivnost.

Kizo je dobro znano sportsko ime u našem gradu. Ovogodišnji je i dobitnik sportske nagrade u kategoriji naj- trenera. Riječ je o dugogodišnjem košarkašu, vrsnom nogometašu, rasnom golgeteru i kuglaču.

S. Lončarić

 

Top