Crikvenica jesenski poraz uzvratila sa kamatama
Objavljeno: 29.05.2017.
Nogometaši Crikvenice pobijedili su Halubjan drugi put u nekoliko dana nakon finala županijskog Kupa i tako obilato uzvratila za jesenski prvenstveni poraz.

U Crikvenici ne kriju zadovoljstva vrijednim rezultatima u samo pet dana, pa će u monografiji koja bi se trebala pisati i za 100-tu godišnjicu kluba vrijedno mjesto naći trener Dubravko Jeličić, koji je i na Mavrincima dohvatio pehar.

Ljubitelji nogometa na prostoru Crikveničko-vinodolske rivijere u petak (2. lipanj, 17,30 sati) će moći nazočiti uvijek atraktivnom El Clasicu na Gradskom stadionu.

Sigurno će to biti s obzirom na položaj Vinodola i Crikvenice na ljestvici neizvjestan i atraktivan susret za kraj sa sezonom, koja je u globalu završila vrlo dobro za NK Crikvenicu.

HALUBJAN - CRIKVENICA 0:1
Igralište Brnasi. Gledatelja: 50

Sudac: Milan Kukuljan (Podkilavac)
Strijelac: 0:1 Buršić (53)
Žuti kartoni: Pinjuh (Halubjan)

HALUBJAN: Ramović, Štemberger, Šipura (89 Bilić), Gatara (57 Šanjug), Pinjuh, Kinkela, Alilović, Bilobrk, Vukelić (70 Radan), Majetić, Miočić (87 Sviličić)
CRIKVENICA: Srok, Merle, Mazzarolli (74 Mijolović), Smojver, Frančišković, Xheladini (67 Pravdica), Imamović (90 Maretić), Rubčić, Njegovan, Butorac, Buršić (84 Kustić)

S. Lončarić

 

Top