Ostali bez bodova i vratara Sroka
Objavljeno: 17.05.2017.
Jedna od nekih starih poslovica koje uvijek mogu biti aktualne, aktivirala se je na igralištu Funtane. Jedno zlo ne dolazi samo. Bodovi su ostali u Funtani, a Sandro Srok je pocrvenio !! Na gol je morao svestrani Jurica Njegovan, a u trenucima kada je već isticalo službeno vrijeme iskusni Lajtman je pronašao put do mreže.

Nažalost u utakmici u kojoj se je bod(ovi) smješkali...

Zbog preoštrog starta izvan kaznenog prostora u 70. minuti pocrvenio je vratar Sandro Srok. Znači - gledanje utakmice protiv Mladosti sa tribina i brige po Marku. Koga staviti ispred domaćeg gola. Crikvenica ima pričuvnog vratara Juana Fazlia, koji je na toj nezahvalnoj poziciji uglavnom usredotočen da prije utakmice zagrijava Sroka i nosi u vreći lopte. Dobivao je poneku minutu prilike u pripremnim utakmicama. Da budemo precizni – 16 uoči ovogodišnjeg prvenstva. Već je deset godina u klubu, a pamti i Kvarnersku rivijeru i utakmicu u kojoj je branio čak i protiv Kelave (0:6). Istina mijenjao je Pekeru, svojevremeno kadeta Crikvenice na odmoru, kada je golman kiraca inkasirao već 3 pogodka. Do kraja je i Fazli završio sa istim učinkom, ali i 4 dobre obrane...

Dvojbe su velike !
To je bilo, a što će biti u subotu dati će odgovor naši nogometaši, koji su nakon poraza u Funtani ponovno došli na poziciju koja zabrinjava.

Simptomatično da su klubovi sa „naše“ strane (Nehaj, Otočac, Crikvenica) u nezavidnoj poziciji. I to ne samo ove godine.

Ponovno se sveznalice opterećuju problemima koji su ipak izvan njihovih saznanja i poznavanja pravila nogometne igre (i pratećih akata). Nikakve opcije sa novim registracijama, naknadnim registracijama i sličnim smicalice ne prolaze. Igrači moraju u utorak u službenim glasnicima nadležnih liga biti objavljeni sa pravom nastupa u svojem klubu – decidirano u utorak uoči nastupa !!

FUNTANA – CRIKVENICA 1:0
CRIKVENICA: Srok, Merle, Mazzarolli, Vukelić, Smojver, Frančišković, Imamović (od 88. Xheladini), Rubčić, Njegovan, Butorac, Buršić (od 90. Pravdica).
Žuti karton: Frančišković. Crveni karton: Srok.

S. Lončarić
Top