Veterani Crikvenice sve dalje od doigravanja
Objavljeno: 09.05.2017.
U samo dva dana tri selekcije nogometaša Crikvenice odigrale su svoje utakmice sa sportskim suparnicima atraktivnim rezultatom - 3:4.

Dok su morčići na Robertu Komenu u razmaku od samo sat vremena dva puta pobijedili svoje vršnjake iz Zameta identičnim rezultatom, veteranima to nije pošlo za nogom u utakmici 13. kola skupine C u kojoj se natječu.

Na Gradskom stadionu poraženi su navedenim rezultatom pri čemu se mreže često tresu, posebno ako se igra 2x35 minuta, kao što to rade veterani. Borac iz Bakra bio je bolji, spretniji te je udaljio veterane Crikvenice od doigravanja (Final-4). Do kraja prevenstva preostalo je još 5 kola, a konkurencija je vrlo izjednačena.

Nakon što je Duško Gruevski kao trener Grobničana bio važna karika u porazu naših nogometaša na Dražicama (2:0), sada je kao igrač Borca bio strijelac i dvostruki asistent.

Krešo Ivančić ovoga puta je bio jedini i to trostruki strijelac kiraca, dva puta vodećeg a na kraju i pogotka za vraćanje u život. Do odmora Crikvenica je i vodila. Nedovoljno...

Krešo je svoja dva od tri pogotka postigao sjajno izvedenim slobodnim udarcima, koji su prolazili živi zid i pronalazili put do mreže.

VETERANI – SKUPINA C 15. KOLO
CRIKVENICA – BORAC 3:4 (1:0)
Gradski stadion. Gledalaca: 30. Sudac: Mehinović (Rijeka).

Strijelci: 1:0 – Ivančić (34), ¸1:1 – Gruevski (43), 2:1 Ivančić (43), 2:2 – Božičković (49), 2:3 – Božičković (53), 2:4 – Kezić (67), 3:4 – Ivančić (70).
CRIKVENICA: Jeličić, Komadina, Ivančić, Igor Rubčić, Čibarić, Knežević, Paulović, Vukić, Šimičević, Lekaj, Tomić, Dedaj, Goran Rubčić, Gulin, Stanić, Lončarić, Butorac, Petričević.

S. Lončarić

 

Top