Poraz nogometaša uz niz sudačkih previda
Objavljeno: 08.05.2017.
Nogomet nešto više razine vratio se je na Dražice, zbog zauzetosti terene u Mavrincima sa EP U-17.

Čaval, Pilčić, Linić donijeli su dašak nekadašnje romantike, nažalost ne i ozlijeđeni Sharbini. U tradicionalnom ogledu sa kircima bilo je i pretjeranog žara, 9 žutih kartona, jedanaesterac, a gosti pa i domaći igrači nisu bili pretjerano oduševljeni sudačkim odlukama.

Vodstvo je Grobničan ostvario nakon kaznenog udarca, oko kojega je bilo dosta prosvjeda. Potvrdu pobjede Grobničana došla je nakon akcije u kojoj je Matković sjajno prihvatio dubinsku loptu i pokraj istrčalog Sroka plasirao za - 2:0.

Jurica Njegovan mogao je u završnici susreta smanjiti vodstvo Grobničana, ali je njegov udarac pogodio vratnicu. Gosti su napustili Dražice u uvjerenju da ovu utakmicu da se igra još i sada sigurno ne bi okrenuli u svoju korist iz gore navedenih razloga.

MŽL NS RIJEKA – 25. KOLO
GROBNIČAN – CRIKVENICA 2:0
DRAŽICE Igralište Mavrinci. Gledatelja: 100. Sudac: Branko Vučinić (Rijeka). Pomoćnici: Klarić - Pavlišić.

Strijelci: 1:0 Jukić (66 – 11 m), 2:0 Matković (81)

GROBNIČAN: Herman, Čaval (56 Prtenjača), Jukić, Golić, Vukelić, Miculinić, Poropat, Pilčić, Fućak (80 Matković), Gundić, Linić (84 Babić). TRENER: Duško Gruevski.
CRIKVENICA: Srok, Mazzarolli, Merle, Vukelić, Smojver, Xheladini, Frančišković, Imamović (83 Mijolović), Rubčić (83 Kustić), Butorac, Njegovan. TRENER: Dubravko Jeličić.

IGRAČ UTAKMICE: Mateo Vukelić.

S. Lončarić

 

Top