Nogometaši Crikvenice u opasnom okruženju
Objavljeno: 24.04.2017.
Sa mnogo nervoze ušle su obje momčadi u utakmicu, čemu se mogu pripisati i brojni promašaji u izglednim prilikama, posebno u razdoblju ulaska u utakmicu.

Cres je poveo nakon akcije sa tri kontakta domaćih igrača, a Petrović se uspijeva izvući iz bloka i realizirati za - 1:0. Crikvenica u dosta složenoj situaciji s obzirom na nezavidni položaj na ljestvici pokušava do odmora dostići izjednačenja, ali su prilike kiraca postajale sve rjeđe. Drugi žuti karton Merlea bio je presudan jer je u idućem napadu Kovačevićev udarac sa 17 metara precizno pogodio vratnicu od koje se je lopta odbila u mrežu za konačnih 2:0.

Marko Prpić, trener Crikvenice nakon utakmice nije bio zadovoljan sa suđenjem, koje je po njegovom mišljenju bilo tendenciozno i dosta iritantno, u trenucima kada su naši nogometaši ušli u neizvjesnu završnicu prvenstva. Iduće kolo i dolazak Naprijeda sa Hreljina novi je i (pre)veliki zahtjevni zadatak. Pogled na začelje MŽL NS Rijeka nimalo nije ohrabrujući. Mladost 27, Crikvenica, Funtana 26, Otočac 25, Nehaj 24, Lokomotiva 8...

A broj kandidata koji će napustiti sadašnje društvo je trenutačno nepoznat.

NOGOMET – MŽL NS RIJEKA – 23. KOLO
CRES 2 - CRIKVENICA 0

CRES Stadion Dari. Gledatelja: 70. Sudac: Zvonko Radić (Kastav). Pomoćnici: Bogičević- Drašković (Rijeka).
Strijelci: 1:0 Petrović (27), 2:0 Kovačić (68).

CRES: Zmajla, Brnić (71 Francetić), Pašuld, Inić, Nikolić, Cianci, Petrović (79 Martuslović), T. Zubović (29 Kovačić), Žarić (84 A. Zubović), Crnovršanin, Omerović. TRENER: Živko Cunjak.
CRIKVENICA: Srok, Xheladini, Merle, Butorac, Smojver, Frančišković, Imamović, Kuna, Rubčić, Njegovan (84 Gašparović), Buršić (84 Kustić). TRENER: Marko Prpić.

Igrač utakmice: Kristijan Cianci.
Crveni karton: Merle (Crikvenica) 67 - drugi žuti karton.

S. Lončarić

 

Top