Murvica se oprostila od Crikvenice bez poraza
Objavljeno: 24.04.2017.

Murvica se je oprostila od ovogodišnjih službenih prvenstvenih utakmica u Crikvenici bez poraza. Ostala je još samo utakmica za prestiž u posljednjem kolu sa novim prvoligašicama u Ivaniću.

U posljednjih godinu dana ljubitelji sporta u Crikvenici prepoznali su projekt Murvice koji raste iz godine u godinu. I u ovoj utakmici trener Prskalo pružio je priliku igračicama iz mladih uzrasnih kategorija, da odigraju prve službene minute u prvenstvenim utakmicama u Drugoj HRL. Lekaj i Matijašić iskoristile su ukazanu priliku na najbolji mogući način.

Gošće su imale samo prvo, simbolično vodstvo (0:1), da bi utakmica vrlo brzo krenula prema scenariju koji je viđen tijekom ovogodišnjeg prvenstva u Crikvenici.

Utakmicu je obilježila sjajna Sara Mandekić, koja je sakupila vrijednu kolekciju od 18 obrana, iako su i vratarke Zaprešiča odradile odličan posao. Upravo one su i najzaslužnije što su gošće napustile Crikvenicu sa relativno skromnim porazom.

Vanjska linija Murvice (Skorić, Filipović, Lekaj, Jurčić) odradila je utakmicu na visokoj razini, iako ovaj tjedan Murvica nije odradila optimalno zadane treninge.

RUKOMET – DRUGA HRL – ZAPAD (Ž) – 21. KOLO

MURVICA 32 (18) - ZAPREŠIĆ 23 (13)
CRIKVENICA Gradska sportska dvorana. Gledalaca: 110. Sutkinje: Višnjić – Wolfand (Rijeka).

MURVICA: Antić (2), D. Lekaj, Ljubanović, Papić, Skorić 8, Jurčić 4, Smoljan, Filipović 3, Debelić 3, M. Lekaj 2 (1), Mandekić (18+1), Grozdek 1, Poslek, Matijašić 1 (1), Tus, Butković 8 (3).
ZAPREŠIĆ: Bukovina (7+1), Zver, Cutunić 1, Horvat, Vučković 6, Krpan 5, Vucić 4, Kunić 4, Strugar, Vidoš (3), Pasarić 2, Vandero-Humljan 1, Oremuš, Vučković, Misir-Brnada (7).

Sedmerci: Murvica 7 (5), Zaprešić 1 (0).
Isključenja: Murvica 6 miuta, Zaprešić 2 minute.

S. Lončarić

 

Top