Senzacionalni rezultat sve boljeg TEAM 666
Objavljeno: 18.04.2017.
Ljubitelji pikado sporta iz Crikvenice nakon osvojenog 1. mjesta i plasmana u 1. ligu prošli mjesec, TEAM 666 nas je još jednom ugodno iznenadio.

U petak 14.04. je održano drugo kolo pikado kupa Primorsko-goranske županije gdje je crikvenička ekipa TEAM 666 napravila senzacionalan rezultat pobjedivši ekipu PLAYBOY ROMANO iz Rijeke koja je ovu godina završila kao pobjednik 1. pikado lige PGŽ bez ijednog poraza, te im nanjela prvi ovogodišnji poraz.

Prvu utakmicu prošli petak crikveničani su izgubili u Rijeci 7:6 nakon propuštenog vodstva od 3:6, da bi na uzvratu u Selcima odigrali maestralno i pobjedili 7:6 i zbog većeg broja osvojenih setovaprolaze dalje u 3. kolo kupa PGŽ.

Da ovaj rezultat nije plod slučajnost treba još reći da su se i tri igrača Dino Strizić, Steven Miles i Dino Lovrić plasirali među prvih 10 igrača na proljetnoj ligi pojedinaca "Fiume" koja svoju završnicu ima 30.04., a na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske održanom u Sesvetama 09.04. Dino Lovrić osvojio visoko 5. mjesto u 2. kategoriji.

Nakon ovog odličnog rezultata valja i spomenuti igrače koji su sudjelovali u ovakvom rezultatskom podvigu koji je odjeknuo u cjeloj pikado zajednici. Primorsko-gorankse županije a to su: Dino Strizić, Car Dalibor, Car Goran, Steven Miles,Car Zoran, Robert Frković i Dino Lovrić.

(sl)

 

Top