Turnir u Istri: Ovo može samo Murvica
Objavljeno: 18.04.2017.
Sjajan uspjeh Murvice na jakom turniru u Istri.

Na jednom od najvećih turnira u Europi za uzrast mlađih kadetkinja (2002. godište i mlađe) rukometašice trenera Zvonimira Kutije osvojile su drugo mjesto u mnogo jačoj konkurenciji u odnosu na prošlu godinu,kada je Murvica bila prva.

KONAČAN POREDAK EKIPA ZORNO POKAZUJE SNAGU EKIPA KOJE SE PROTEKLIH 4 DANA IGRALE U ROVINJU:
1. HC VIBORG (Danska)
2. HC MURVICA (Crikvenica – Hrvatska)
3. HC BAJNOK DSE NEMESVAMOS (Mađarska)
4. WHC KOKA VARAŽDIN (Hrvatska)
5. HC VIBORG 2 (Danska)
6. REPREZENTACIJA ISTRE
7. CASSANO MAGNAGO (Italija)
8. WHC PRVI AS (Crna Gora).

Protiv Viborga u finalu Murvica je vodili sve do 35. min kada su Dankinje prvi put izjednačile. Potom Murvica ne koristi 2 sedmerca, stižu i dvije obrane njihove golmanice i rezultat je otišao na stranu planetarno poznatog Viborga.Treba napomenuti da je turnir počeo u srijedu i da su ekipe igrale dnevno jednu ili dvije utakmice a Murvica je zbog manjih troškova došla u petak i prvi dan igrala 3 utakmice - ujutro i jednu popodne, što je ostavilo traga na našim igračicema koje su posustale u samoj završnici turnira. Igračice iz Crikvenice su pokazale da se jedan mali klub kao što je Murvica može nositi sa poznatim evropskim klubovima u tom rangu. Naša Paula Tomičić je proglašena najboljom vratarkom, dok je Dilja Lekaj zasipavala protivničke mreže i više nego obilato – najviše.

Za Murvicu su igrale: Tomičić, Vidović, Tomić, Matijašić (11), Car.N. (8), Car P. (1), Talan (5), Miculinić, Ljubanović, Krešić(7), Lekaj (37), Lončarić (5), Rajković, Frković, Butorac. TRENER: Zvonimir Kutija.
Veliko hvala sponzorima koji su pomogli odlazak na ovaj jaki međunarodni turnir."Sol - toursu" iz Malinske,"Adria - toursu" iz Crikvenice te TZ Grada Crikvenice i naravno roditeljima bez kojih ovo ne bi bilo moguće izvesti.

S. Lončarić

 

Top