Stolnotenisačice Crikvenice napustile elitnu ligu
Objavljeno: 06.04.2017.
Aquaestil iz Duge Rese bio je prejak za naše stolnotenisačice, koje su nakon poraza u prošlom, kolu sa 4:0 napustile I teoretski elitnu ligu.

U obje najjače konkurencije (muškoj i ženskoj) ligu su napustili Zabok, Srdoči, te Mihovljan i Crikvenica.

U ženskoj konkurenciji prvakinje su igračice Dr. Časla koje su u prvenstvo sačuvale nepobjedivost. Iz 16 do sada odigranih kola postigle su isto toliko pobjeda i osvjile 32 boda.

Učinak STK Crikvenice je jedna skromna pobjeda i 15 poraza za osvojenih 17 bodova. Igračice Mihovljana koje su na pretposljednjem mjestu imaju 19 bodova, ali su izgubile šansu da u dva posljednja kola dohvate Mladost iz Zagreba i Hodošan, pa su i za njih šanse i teoretski isčeznule.

Posljednje kolo u Crikvenici (igraju se još dva kola) protiv STK Varaždina biti će oproštaj od 1. HEP Superlige, pa upravo zato vrijedi doći do Gradske sportske dvorana pozdraviti nastupa stolnotenisačica Crikvenice na kraju sezone za kaljenje i stjecanje novih iskustava.

Nažalolist i STK Sveti Jakov iz Jadranova nije bio boljeh uspjeha u Baškoj Vodi protiv Uranie,gdje su poražene od Uranie 4:1.

Do kraja prvenstva 1. HSTL-zapad preostala su im još samo dva susreta i to iduće subote u Jadranovu sa Samoborom i Sv. Nedjeljom Novani.

S. Lončarić

 

Top