Poznati sportaši na rukometnoj utakmici
Objavljeno: 23.02.2017.
Poznati sportaši na rukometnoj utakmici u Crikvenici.
Rekonvalenscenti iz poliklinike Selce tijekom oporavka kod dr. Vlaste Brozičević bili su česti gosti sportskih priredbi koje su se održavale u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici.

Tako su na današnji dan na utakmici Crikvenice i Arene nazočili sjajni skijaš Kale Palander, i treći MPV nogometaš japanske nogometne lige Morisaki Kazujuki-King u društvu dobre mame hrvatskih sportaša dr. Vlasta Brozičević. Manje broj naših sugrađana zna podatak da je iva Brozičević sredinom osamdesetih godina bila jedna od najboljih rukometašica RK Mornara.

I mala poveznica sa obitelji Kostelić. Dok je Gips kao rukometaš igrajući u francuskoj na jednoj utakmici postigaa 24 od 26 golova, Iva Brozičević je na utakmici kadetske lige Kvarner – Mornar koja je završila rezultatom 8:8 postigla svih osam golova !! Poveznica sa rukometom išla je i dalje. Za vrijeme studija u SAD, Iva je bila domaćin Hrvatske rukomente reprezentacije u Atlanti.

I sada je rukomet prvi sport u obitelji. Darije i Iva imaju sina rukometaša...

A upravo na ovoj utakmici iako je stigla u pratnji eminentnih gostiju imala je intervenciju. Tijekom utakmice ozlijedio se je i to vrlo ozbiljno domaći igrač Egon Paljar. Vlasta je uletjela u teren, pomoć se je pružala dosta dugo. A već iduće jutro (nedjelja, 10,00) Egon je primljen na tretman u njezinoj poliklinici.

Ostali bi dužni da ne spomenemo o kojoj se je utakmici radilo.

Bila je to utakmica Crikvenica – Arena (22:21) u kojoj je domaćin igrao u sastavu: Iv. Gašparović 1, Hibšer, Brčić 1, Mrakovčić 1, Paljar 6 (1), Paluca, Ig. Gašparović 1, Žeravica 1, Čupić 5 (2), Čajić, Kereš 5, Saršon (16+2), Seferagić 2. Trener je bio aktualni trener Crikvenice Senko Smoljan.

Junak utakmice bio je vratar Želimir Popović, sa 22 obrane i 4 sedmerca, a Arenu je trenirao Sandro Bogojević, aktualni trener Verude.

S. Lončarić
 
Top