Murvica večeras u Centru Zamet
Objavljeno: 08.02.2017.
Nakon što su prošli tjedan odigrale pripremnu utakmicu sa Seniom, novu i to posljednju probu pred početak prvenstva Druge HRL-zaoad imati će igračice trenera Mladena Prskala večeras sa Zametom.
Igračice Adrijane Prosenjak dobro su ušle u prvenstvo sa dvije vezane pobjede, a Murvica će u nedjelju ugostiti ŽRK Sisak u okviru prvog proljetnog kola.

Utakmica će za obe ekipe biti odlična provjera trenutačnih mogućnosti. Murvica je spremna i gostovanje na Zametu nije prvi odlazak u hram rukometu. U mladim uzrasnim kategorijama Murvica će česti gost Zameta, ali je za sadašnju seniorsku postavu to debitantski nastup. Nakon kup utakmice sa Lokomotivom, Murvica se u nepunih mjesec dana sastaje sa još jednim premierligašicama.

Prošli vikend zbog smrtnog slučaja u obitelji, izostao je trener Mladen Prskalo, ali se je već i on vratio na trenersko mjesto i skupa sa igračicama sa zanimanjem isčekuje utakmicu u Crikvenici, koja se igra nedjelju u 16,oo sati. Biti će potrebno i pomoć navijača, kao i u dosadašnjim utakmicama,
Sportsku nedjelju u Crikvenici upotpuniti će u drugom dijelu večeri rukometaši Crikvenice, kada se u okviru utakmice posljednjeg jesenskog dijela 1.lige, koja je prebačena za proljeće i ovu nedjelju, u rukometnom susjedskom derbiju sastaju Crikvenica i Kozala (19.00).

Danas su trebali igrati u međukolu i košarkaši Crikvenice u Puli protiv Pule 1981, ali je domaćin odgodio utakmicu. Svoj idući nastup košarkaši Crikvenice imaju već u petak (19,15) u derbi-susretu sa Kastvom.

S. Lončarić
 
Top