Sport u znaku maškara - sportski vikend
Objavljeno: 02.02.2017.
Uz sportske priredbe (rukomet, košarka) koje smo najavili tijekom tjedna, sportski vikend biti će u Crikvenici itekako bogat.

Svakako da je na udarnom mjestu veliki maškarani rukometni turnir u mini rukometu, koji će se odvijati u Gradskoj sportskoj dvorani u tehničkoj organizaciji Primorske škole rukometa (čitaj: Darka Jeličića) u nedjelju od ranih jutarnjih sati.

Maaškare (one velike) van iz dvorane, nakon par sati maškare (one male) juriš u dvoranu. I to odjednom na tri terena, jer se mini-rukomet igra na smanjenim dimenzijama igrališta, pa će se igrati popreko. Vrijedi doći u dvoranu, jer će se tijekom dana odvijati pravi sportski šušur. Do sada je prijavljeno preko 30 sastava, a klubovi se još prijavljuju. Turnir je posljednjih godina dobio veliku popularnost i u svim kalendarima klubova upisan je velikim slovima. Mnogo je popularniji u široj regiji, nego možda u samoj Crikvenici. I ima visoki rejting...

Prošli vikend imao sam priliku voditi veliki 25. Memorijalni međunarodni turnir Kauzlarić-Karlović na Trsatu. Na odlasku sa turnira treneri su se pozdravljali – vidimo se u Crikvenici kod Bosketa. Bolje pozivnice od toga ne bi trebalo biti. Na stranicama Grada Crikvenice do kraja tjedna još ćemo preciznije najaviti ovaj turnir koji se igra

NEDJELJA – 10,00 Gradska sportska dvorana MAŠKARANI RUKOMET

Nakon zimske pauze nastavljaju se i natjecanja u stolnom tenisu.

U Premier ligi STK Crikvenice će ugostititi SRK Pulu u utakmici 10. Kola. Utakmica se igra 

SUBOTA (10,00) Gradska sportska dvorana CRIKVENICA – PULA

Stolnotenisačice STK Sv. Jakova ugostiti će u subotu (17,00) u okviru 7. kruga ekipu STK Vrsar u jurišu prema prvom mjestu.

Nogometaši Crikvenice deset dana su na okupu i subotu bi trebali igrati utakmicu sa vodećim klubom 1. ŽNL, Vihorom iz Baške, ali pitati će se prognozu vremena. Kako su i za vikend najavljene velike i obilate kiše, izglednija je opcija da se utakmica ipak neće igrati.

Mlađi kadeti rukometaša Mornara iz Dramlja odlaze nedjelju u Rijeku u Centar Zamet, gdje će u 09,45 igrati utakmicu Županijske lige RS PGŽ sa vršnjacima iz Opatije.

S. Lončarić

 

Top