Izuzetno važan četvrtak za naš sport
Objavljeno: 03.01.2017.
Nova 2017. godina kreće sportski temperamentno i živahno već u četvrtak 5. siječnja.
U 11,00 sati u prostorijama HRS izvršiti će se ždrijeb završnice rukometnog kupa u kojemu i ove godine Crikvenica ima svoje predstavnice. Rukometašice Murvice naći će se u ždrijebu sa Podravkom, Lokomotivom, Sesvete-Agroproteinkom, Zametom, Kokom, Splitom 2010, Zrinskim, Pitomačom, Osijekom, Multinorm Cernom, Umagom, Dalmatinkom, Marina Kaštelom, Dugim Selom i Trešnjevkom. Prvo kolo završnice kupa igra se 21 siječnja.

Iz rukometa i vijest da je izbornik juniorske ženske rukometne reprezentacije objavio popis igračica za kontrolno okupljanje na kojemu je Maja Visković, koja je igrala u Murvici, a sada je članica Zameta, dok je Petra Filipovića, kapetanica naših rukometašica rezerva.

Nastavljaju se i natjecanja košarkaša u A-2 ligi-zapad utakmicama 12. Kola. Crikvenica odlazi na vrlo zahtjevno gostovanje u Pulu, kod trenutačno najbolje plasirane momčadi Istre. Istrauni je u ovogodišnje natjecanja ušao sa 9 novih igrača u odnosu na prošlu godinu i ovisno o ishodu ove utakmice momčad trenera Zorana Oštrića moći će planirati nešto više za preostalih 10 kola regularnog dijela prvenstva. Podjsetimo da prve dvije momčadi iz ove lige nastavljaju natjecanje.

S. Lončarić
Top