Murvica stavila pod Božičnjak novi pehar
Objavljeno: 19.12.2016.
Mlađe kadetkinje Murvice pobjednice su velikog međunarodnog rukometnog turnira održanog u Poreču. Proteklu najuspješniju sportsku godinu okončale su sa novim peharom i vrijednim ostvarenjem.
Turnir se je održavao u Poreču u dvije sportske dvorane za više uzrasnih kategorija. Ekipa trenera Zvonimira Kutije prvog dana turnira pobijedila je organizatora turnira Poreč 12:9. U drugoj utakmici igračlce iz Crikvenice pobijedile su Zelinu 10:9. Protiv Žaleca, treće ekipe Slovenije poražene su doslovno u posljednjoj sekundi utakmice – 10:11.
 
Osvajanjem drugog mjesta u nedjelju je Murvica igrala protiv pobjednica iz grupe B ekipe Kopra, koju su nakon bolje igre pobijedile 12:9.
Mimo očekivanja, u velikom finalu sastale su se dvije hrvatske ekipe, dok su Žalec i Kopar, ekipe koje su u subotu bile prve u grupama igrale za treće mjesto.
 
Finale sa ekipom sa kojom se Murvica susreće u 1. HMKRL zasluženo je osvojila Murvica rezultatom 12:9.
U sedmorki turnira našla se je vratarka Paula Vidović, dok je najbolja igračica turnira Antonija Matijašić.
 
Igračice Murvice na turniru su nastupile uz obilatu pomoć roditelja, a u klubu posebno ističu sponzorski poklon tvrtke Gumiservis F1 Ivice Pavelića, koji je klubu platio kotizaciju za ovaj turnir.

S.Lončarić

Top