Utakmice i tijekom tjedna - nogomet i rukomet
Objavljeno: 21.11.2016.
Veterani NK Crikvenice i rukometaši natjecati će se i tijekom tjedna. U srijedu (23.11) su na rasporedu utakmice 1. kruga rukometnog kupa RS PGŽ.

RUKOMET

SRIJEDA:
19:30 MORNAR - TRSAT
21:30 SELCE – PEĆINE 

Isti dan igraju još Opatija i Senj (20,00). Pobjednik utakmice između Mornara i Trsata u idućem kolu (30.11) gostuje kod pobjednika između Opatije i Senja. U idućem kolu kupa pobjednik utakmice Selce-Pećine je slobodan, da bi kolo kasnije išao na pobjednika iz gornje kombinacije (najverovatnije Mornar ili Senj). U istom natjecanju, ali u drugom dijelu ždrijeba 14. prosinca igraju Kozala – Crikvenica u Dvorani Dinka Lukarića. U srijedu bi trebale igrati i rukometašice Omišlja i Murvice. Zbog zauzetosti drovana u Malinskoj i Crikvenici, utakmica ove dvije ekipe igrati će se naredni tjedan. U slučaju pobjede Murvica će u finalu sačekati pobjednice druge polufinalne utakmice (poznavajući rejting klubova biti će to Senia). Finale kupa RS PGŽ igrati će se 30.11 u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici. Pobjednik ovogodišnjeg kupa direktno ulazi u završicu među 16 najboljih ekipa Hrvatske. Prošle godine Murvica je bila na pragu senzacionalnog uspjeha, kada je u Zelini propustila dobivenu utakmicu, i plasman među osam najboljih u državi.

NOGOMET

ČETVRTAK - 24.11.
GRADSKI STADION: CRIKVENICA - KRK

U skupini C treba se odigrati zaostala utakmica između Crikvenice i Krka. Trenutačni položaj veterana Crikvenice
5. CRIKVENICA 8 5 0 3 32:23 15
Sa pobjedom bi veterani Crikvenice na kraju jesenskog dijela prvenstva zauzeli treće mjesto, sa samo jednim bodom zaostatka iza vodećih Borca i Goranina, koji imaju po 19 bodova. Sa nerješenim ishodom naši veterani bi se pomakli za jedno mjesto prema vrhu.

S. Lončarić

Top