Nogomet - MŽL NS Rijeka - 12. kolo
Objavljeno: 14.11.2016.

NOGOMET
MŽL NS RIJEKA - 12. KOLO

CRIKVENICA    1
FUNTANA    0

CRIKVENICA Gradski stadion. Gledalaca: 45. Sudac: Zvonko Radić (Kastav). Pomoćnici: Skender-Drašković.
Strijelac: 1:0 - Buršić (26).

CRIKVENICA: Srok, Merle, Vukelić, Smojver, Imamović (od 75. Mijolović), Rubčić, Buršić (od 89. Firkelj), Kuna (od 75. Mazzarolli), Frančišković, Simanović, Butorac. TRENER: Josip Vukelić.

FUNTANA: Lisjak, Radenović, Buršić, Šegon, B. Gjurchinoski, Škiljan, Popović (od 79. Ven), Legović (od 79. Hrvatin), Ljubas, A. Gjurchinoski (od 56. Lajtman), Jugovac. TRENER: Ivan Lajtman.
Igrač utakmice: Filip Frančišković.

Jaki vjetar i težak teren omeli su obje momčadi da proigravanjima steknu terensku prednost. Dosta preskakanja igre i visokih, teško dohvatljivih lopti... Crikvenica je povela nakon akcije koju je pokrenuo Frančišković. Nakon proigravanja Imamovića, uslijedila je povratna lopta za strijelca Buršića. Isti igrač se je u 43. minuti našao u novoj, vrlo izglednoj prilici, ali je u zaršnici previše oklijevao i velika prilika Crikvenice je propala. U nastavku gosti su pokušali dohvatiti izjednačenje. Najbolju priliku je imao igrač-trener Lajtman, čiji udarac je vrlo atraktivnom paradom obranio Srok. Gosti su zaprijetili i direktno iz kornera, što je uz pomoć naleta bure moglo biti opasno po domaću momčad, ali je Srok sačuvao pobjedu i vrijedne bodove Crikvenice.

S. Lončarić 

Top