Dok je seniorska ekipa Murvice kretala prema Sv. Nedjelji, mlađe kadetska ekipa odrađivala je dvije utakmice 1. Hrvatske mlađe kadetske lige, odgiravanjem drogog kruga u Malinskoj.

Mlade uzrasne kategorije Murvice već su godinama ponos kluba i Crikvenice i u pravilu su sudionice završnih natjecanja RSH. Tijekom godine ekipa trenera Zvonimira Kutije igra Županijsku ligu RS PGŽ, kao i 1. HMKRL.

Ovaj tjedan u krugu koji se je igrao u rukometnom centru na Zlatnom otoku Murvica je pobijedila Samobor 14:13 (7:5), dok su drugu utakmicu odigrale neriješeno sa Trešnjevkom 19:19 (7:9).

Iako su osvojile tri boda i nisu poražene trener Kutija ne krije žal za izgubljenim bodom sa Trešnjevkom. Sa druge strane ekipa je pokazala ozbiljnost i karakter jer je protiv „zelenih“ stizala prednost i uspješno stigla do korektnog rezultata.

MURVICA: Tomić, Matijašić 14 (3), Talan, Nika Car 4, Patricija Car 8 (1), Lončarić 7 (3), Krešić, Butorac-Brerer, Ljubanović, Frković, Tomičić, Vidović, Miculinić, Rajković. TRENER: Zvonimir Kutija.

Nakon ozbiljnije povrede (lom ruke) među vratnice se je vratila velika golmanska nada Murvice Paula Tomičić.

S. Lončarić

Top