RUKOMET - Suci oštetili Crikvenicu
Objavljeno: 18.10.2016.

 

HRVATSKI DRAGOVOLJAC 28 (10)
CRIKVENICA 27 (14)

 

Sumoran je bio povratak rukometaša Crikvenice iz Kaštel Sućurca. Egon Paljar, Ljubo Lastrić rezignirano su primili poraz vidno šokirani kretanjem rezultata. Predsjednik Gordan Božić namjerava reagirati kod službenih institiucija HRS-a. Svi su jednoglasni da je suđenje Miljenka Medveda i Matka Murića iz Varaždina bilo sablažnjivo i u najmanju ruku domaćinski. Crikvenica je vodila sve do kraja utakmice. Na odmoru je bilo velikih +4 za Kirce. Domaći su prednost sustigli, ali su u završnici počeli stizati i sedmerci, a Mislav Plazibat je u posljednji tri minute postigao isto toliko golova, od svojih sedam. Domaćin je imao pet sedmeraca, Crikvenica se nije približavala niti u tragovima liniji sa sedam metara.

Ključni trenutak utakmice dogodio se je upravo prilikom isključenja Daskijevića. Na to se je nadovezala i reakcija Egona Paljara, pa su gosti iz Crikvenice ostali na terenu sa dva igrača manje. Vrata domaćinu širom su se otvorila na putu prema pobjedi.

Efikasni strijelac gostiju, Teo Daskijević dobio je treće, isključenje u finišu utakmice, šest minuta prije kraja – za svalku sigurnost. Ne treba ni spomjati da su gosti imali čak 10 minuta isključenja, prema 8 domaćih.

CRIKVENICA: Dr. Sertić,  Daskijević 7, Mijić, Da. Sertić 4, Derossi 7, Karaula, Benić, Stanić 4, Mazzarolli 4, Banušić, Dokoza.

U dvorani Sokolane, pred 160 gledalaca, rukometna lopta se je morala posramiti...

 

 

S. Lončarić

Top