RUKOMET - DRUGA HRL-ZAPAD - 1. KOLO
Objavljeno: 10.10.2016.

PEĆINE      31 (17)

SELCE         22 (9)

RIJEKA Dvorana Mladosti. Gledalaca: 60. Suci: Krmek (Rijeka) - Prpić (Kostrena). 

PEĆINE: Švabić 2, Lipović 1, Bilobrk, Vujović 6, Svjetličić, Pribanić 3, Matošević 1, Lukačić 6 (5), Sančanin, Vrban  5, Gaši 4, Katalinić 3, Fanedl.

SELCE: Čajić, Tot 4, A. Antić 1, Vodopić 1, Stošić 3, R. Pobor 1, S. Antić, Kabalin 2, Pliško 5 (4), Kolunđić 2, Poštić 1, Krišković 1, Piškulić, Krpan 1, I. Antić, Jeličić.

Sedmerci: Pećine 7 (5), Selce 5 (4).

Isključenja: Pećine 6 minuta, Selce 6 minuta.

Nakon jedinog vodstva na utakmici u 3. minuti, mlada momčad Pećina počela se je rezultatski odvajati. Do odmora prednost je iznosila osam golova, koja je ostala i do kraja utakmice. Simpatična je bila ponovna pojava RK Selca na utakmicama više lige. Gosti su krajem prošlog stoljeća bili jedna od najboljih momčadi regije, a klubska logistika je sve poduzela da se klub vrati u dogledno vrijeme na mjesto koje klub sa uskoro 60 godina kontinuirane aktivnosti zaslužuje. Iskusni Živko Vejnović na klupi gostiju zasukao je rukave, a i vječni Darko Jeličić-Boske koji u klubu radi sa mladim uzrasnim kategorijama. I za svaki slučaj bio je aktivni sudionik i ove utakmice, godinama usprkos (siječanj 1972).

 

 

S. Lončarić  

Top