STOLNI TENIS - To može samo Marta !
Objavljeno: 07.10.2016.

MARTA VUKELIĆ MEĐU DESET NAJBOLJIH EUROPLJANKI U PRAGU

Prag će od petka do nedjelje (7-9. listopada) ugostiti najbolje mlade europske stolnotenisačice i stolnotenisače. Riječ je o juniorskom i kadetskom TOP-10, a velika stvar je da će i Hrvatska i ove godine imati svoje predstvanike. Prošle je godine to bila Ema Marn, ove godine je to naša Marta Vukelić. Do pozivnice je Marta došla zahvaljujući plasmanu na europskoj juniorskoj ljestvici gdje trenutno drži osmo mjesto.

Izbornik Nikica Vukelja to je prokomentirao – „Za nas je Martin nastup dobar, jer se stvara kontinuitet budući da je prošle godine tu bila Marn. Obje su izborile nastup u zadnjoj godini kao kadetkinje, što znači da u tom dijelu počinjemo hvatati priključak s europskom konkurencijom. Za Martu je velika stvar da je uopće u tom društvu budući da ima godinu dana ozbiljnog programa. Konkurencija je po tom pitanju dosta ispred. Bit će lijepo iskustvo s obzirom da nikad nije nešto tako igrala. U tri dana očekuje je devet izuzetno jakih mečeva“.

U STK Crikvenica nisu željeli odgađati gostovanje ove subote u Zagrebu, s obzirom na jakost protivnica (Dr. Časl - Zagreb).

 

 

S. Lončarić

Top